IP3 queation

G

Ghost Tweaker

Guest
Ahoj všetci,

malý dotaz ohľadom systému plánovania získať: na bezdrôtový prijímač, mal by som v ideálnom prípade všetci získavajú v prvej fáze za najlepšie šumové číslo, ale aj všetky zisk v poslednom štádiu za najlepšie linearity, mám pravdu?

Thanks for your help

Ghost Tweaker Napísal:

Ahoj všetci,malý dotaz ohľadom systému plánovania získať: na bezdrôtový prijímač, mal by som v ideálnom prípade všetci získavajú v prvej fáze za najlepšie šumové číslo, ale aj všetky zisk v poslednom štádiu za najlepšie linearity, mám pravdu?Thanks for your help

Áno, ale v IIP3 vzorca, zisk z posledného stupňa nezdá, čo znamená, že neznížila niektoré fáze jeho IIP3.-> V ideálnom prípade všetky zisk bude "umiestnený" v poslednej fáze.Alebo sa mýlim?

Áno, to poslednej fáze získať vplyv nad všetkými Vstupné IP3, a tiež nebude mať vplyv na celkové šumové číslo.
Zisk distribúciu každej fáze je dôležité nie sú saturovat v nasledujúcich etapách.Napríklad príliš veľa na zisk LNA, vstup na vysokej úrovni by mohla nasýtiť prvý mix.

Ďakujem vám vfone to bolo užitočné.Mám poslednú otázku: Je IIP3 hodnoty zistené IIP3 v prvom dieli prijímača alebo celého systému?

Thanks for your help

Tweaker, flirtuje etapa IIP3 nie je systém IIP3.System IIP3 určuje každý IIP3 každej etapy a rozdelenie zisku.Normálne, v prijímači IIP3 miešačky je najdôležitejšie!

Bolin, úplne chápem, že nie sú rovnaké, ale ktorý z nich mám použiť v tomto prípade?Mal som za každú etapu je IIP3 individuálne s signálov prítomných na jeho vstup, alebo jednoducho za prijímača IIP3 sa signály prítomné na vstup prijímača a nestará o to, čo sa deje vnútri?

Ďakujeme za pomoc

nazdar,

Myslím, že iip3 je niečo ako paralelné odpory:) minimálne dominuje, mixer je zvyčajne najdôležitejšie, pretože doesnt mať veľmi vysokej lineárnosti a tam je spousta LNA zisk pred ním .. ale z nejakého dôvodu, ak mixér IIP3 vstup uvedených (tj delený zisk LNA) je stále ešte väčšia, ako že LNA iip3, a potom bude dominovať, tak myslím, že všetky fázy sú rovnako dôležité, s výnimkou baseband zisk fázach, pretože môžete vložiť filter (RC) po mixér rozdrviť vyššieho poriadku výrazy, ktoré môžu spôsobiť iip3 účinky v nasledujúcich fázach

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back