Informácie o navrhovaní Wireless Optical periférie pre PC

E

ethome

Guest
Ahoj, Mohli by ste mi prosím povedzte, ktoré webové stránky ponúkajú vedomosti o bezdrôtovú optickú myš, klávesnicu a ovládač médií a ako navrhnúť ich obvody? Aj ocenia you.Thank vás.

Dobrý deň, internetové stránky je dobrá, ale nielen to potrebujem vedieť vlastnosti svojich výrobkov, ale tiež musím vedieť, ako navrhovať svoje circuits.According môjho chápania, by mali byť spojené s vysielačom a prijímačom okruhu RF. Neviem, ako navrhnúť ich circuits.Does Vie niekto, kde by som mohol nájsť? Aj ocenia you.Thank Vás!

Možno, že si môžete zájsť do Agilent alebo Cypress stránok získať podrobnosti ...

Dobrý deň, dve internetové stránky sú tiež good.Not len musím svoje popisné prvky, ale tiež potrebujú hardward / RF obvodov obrázky. Vie niekto, ktoré internetovej stránke môžem nájsť tie fotky hardware design? Aj ocenia you.Thank vás. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 49 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, podľa môjho chápania, sú spojené s MCU aplikácií, USB1.1/2.o interface design, telekomunikácie, dátovú komunikáciu a Bluetooth application.But neviem, ako navrhnúť ich hardware / RF schémy. Vie niekto je? Musím ich schémy, architektúry a dátové listy? Ja ocenia you.Thank Vás!

Ahoj všetci, Môžete mi prosím povedzte mi odpovedal rýchlo? Som pre výskum a vývoj techník a pracujem v (2,4 GHz), oblasti bezdrôtových communications.I nutnosť riešenia correctly.Thank vás!

navštívte stránku výrobcu mohli povedať u ako to funguje.

HowStuffWorks poskytuje základné informácie o fungovaní optického mouse.You môže to skúsiť

Vyhľadávanie na Google Pozrite sa, ako inak, bezdrôtové TX a RX práce a aby tento typ synchronizovaných TX-RX .... Veľa šťastia ..

vyskúšať, ako vec funguje .. Môžete si niektoré základné myšlienky, ktoré môžete navštíviť túto adresu URL computer.howstuffworks.com/question631.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back