Import starých Pcad súborov v novej verzii

T

techie

Guest
Ahoj všetkým, mám desings sa v starej DOS PCAD 4,51 (1989). Chcem dovážať tieto desings v PCAD-2001 alebo PCAD-2002. Môže niekto navrhnúť, ako to dosiahnuť. Jednoducho otvorení PCB súbory skončiť chybou. vďaka

Všeobecne platí: PCAD4.5 PDIFOUT => PCAD 200x PCB File => Import => PDIF Je to práca, bat je nutné starostlivo naladiť vrstva mapovanie [/quote]

Vďaka, ale ako to mám generovať z PCAD PDIF. V tejto verzii (4.53), program, ktorý je používaný robiť PDIF súbory.

Ak chcete generovať PDIF: pcad45 \\ exe \\ pdifout.exe súbor .* môžete previesť *. prt, *. sym, *. pdf, *. sch, *. ps súbory.

Mám to. Import PCB je hladká. Nejako nemôžem import PRT (vzor súbory). V štruktúre editor, nie je import funkcie. Ak som ho importovať do programu PCB, to import, ale potom sa na obrazovke neukazuje nič. Môžete mi odporučiť, prečo,

Myslím, konverzie súborov, nie je to dobrý spôsob, ako vôbec. Niektoré informácie sú losted s ním. Minulý mesiac som urobil veľký projekt na P-CAD8.7, odoslaný k výrobcovi *. PCB PCB, ktoré prevádza ju na P-CAD2002 a po obdržaní dosky som zistil, že niektoré losted polygones, zmenil podobu niekoľkých vankúšiky, a po spájkovanie Zistili sme, že PCB je o 5 mm väčšie na jeden rozmer. 8o Neviem si predstaviť, ako by to urobil. Teraz som sa sťahovať do P-CAD2002.

Tiež som našiel nejaké problémy so stratou polygónov. Ale 5mm väčšia je naozaj zvláštne. Myslím, že po portu na nové verzie, je potrebné prekontrolovať celý dizajn. Každý môže mi povedať, ako do prístavu vzory *. prt súbory.

Môžete zväzok p-cad45 *. prt súbory v lib súborov, prevod do *. lib *. PDIF a používať knižnicu Executive | Knižnica | Preložiť

Sa snažil to. Vytvorenie PDIF je v poriadku. Pre vyskúšanie som použil štandardný PCAD45 Vzorkovník (TTL1.PLB) a premenený na PDIF. Ale keď som preložiť pomocou knižnice výkonný Translate, hovorí, že "Chyba Fuond PDIF PCB súboru. Prosím, vyberte PDIF knižnica typ" Môže mi niekto vysvetliť.

Vyskúšajte ďalšia cesta: PCB 2002: Súbor: Import: PDIF. Po dokončení procesu správne: Knižnica => Archív knižnica v PCAD2002 projektov máme novú knižnicu, ktorá obsahuje prvky z projektu. Z PCAD 4,5 nemám chuť túto cestu :-( (Constantin

Stále nefunguje. Má niekto v skutočnosti to vyskúšali PCAD4.5

Som dxf previesť Autocad polygónov na medené oblasti a zistil, že zvýšená konverzia oblastí šírky otvoru. Autocad sa pozerá na okraji medi rovnako ako podložky, skutočný okraj medi, ale prepočet z hranou vo výške stredu remízou. Doštičky so zadnou osou od medené hrany rovná polovici otvor veľkosti použitej k vytvoreniu medi, držať okraje konzistentné. Pointa je, urobiť konverzia sami, skontrolujte, či je a posielať súbory dodávateľa 274x. Kedykoľvek si konverziu, vždy niečo potrebuje doladiť a predajca nevie, to je problém. J

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back