ihave chyby {času vo VHDL kód,}, (Môže mi niekto pomoct)

S

sherifhansol

Guest
Vždy je pre mňa chyba v tom, že kód a môže mi niekto pomôcť is dávať iné kódy pre časovač knižnice IEEE, použitie IEEE.STD_LOGIC_1164.ALL, použitie IEEE.STD_LOGIC_ARITH.ALL, použitie IEEE.STD_LOGIC_UNSIGNED.ALL, osoba časovač port ( Vstup: v std_logic, výkon: Nie je čas), koniec času, architektúra správanie časovača je začať P1: Procesné premenné time_elapsed: čas: = 0ns, počkajte, až začnú input'event a vstup = '1 '; slučke čakať, až (vstup " udalosť a vstup = 0 "); time_elapsed: = input'last_event, výstup

Ste vyhlásil niečo v citlivosti zozname procesov P1. Myslím, že vstup musí byť zahrnuté do zoznamu citlivosti. Aké ďalšie chyby sa vám darí?

Nie je jasné, čo je jeho zámerom je ur? Ak chcete merať čas medzi dvoma nábežnej hrany signálu InOut potom tu je kód!
Code:
 knižnica IEEE, použitie IEEE.STD_LOGIC_1164.all, použitie IEEE.STD_LOGIC_ARITH.all, použitie IEEE.STD_LOGIC_UNSIGNED.all, osoba časovač port (vstup: v std_logic, výkon: Nie je čas), koniec času, architektúra správanie časovača je signál TIME1, TIME2: čas: = 0 ns, začne P1: Proces (vstup) začať if (input'event a vstup = '1 '), potom TIME2

Kódu uvedeného na meranie času medzi rastúci a klesajúci hrany použitím teraz nie je synthsizable. je potrebné použiť niektoré referance vyššiu frekvenciu hodín, pre časovanie meracie,

Ahoj, myslím, že sa chce merať čas medzi rastúcim a zostupné hrany na vstupe. tj šírky na vysokej pusle vstupe.
Code:
 knižnica IEEE, použitie IEEE.STD_LOGIC_1164.all, použitie IEEE.STD_LOGIC_ARITH.all, použitie IEEE.STD_LOGIC_UNSIGNED.all, osoba časovač port (vstup: v std_logic, výkon: Nie je čas), koniec času, architektúra správanie časovača je začať P1: Proces (vstup) variabilné čas1, TIME2, time3: čas: ns = 0; začať if (input'event a vstup = '1 '), potom TIME2: = teraz, elsif (input'event a vstup = 0 "), potom TIME1: = teraz, time3: = TIME2-TIME1, koniec v prípade, výstup

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back