[IE3D] (p. Jian), slot typu dipólová anténa v THz!

I

Insang Woo

Guest
Dobrý deň. Pán Jian. Ja som simulovať dva druhov Antenne, ktoré sú kovové-dipól a dipól-slot v GHz. A výsledky sú primerané. : D A tiež som sa snažil podobné simulácie v THz oblasti. Samozrejme, že som scalied až 1000 krát. Ako moje očakávania, kovové-dipólu v THz vykázali podobný graf ako Z11 GHz. Ale v prípade, slot dipólu v THz, riešiteľ chybe. : Cry: Mohli by ste vysvetliť, o tom plz ~? PS I pripevnený môj spis.

Ahoj, Insang: Overil som si svoj súbor a som schopný duplikovať problém. Budem si to skontrolovať. Malo by byť, ľahko vyriešiť problém, pretože sa mi zdá, problém je v súvislosti s obmedzenou dĺžku slová vo dvoch, atď Ďakujem za správy. Ide.

Ahoj, Insang: je problém vyriešený a stanovenie budú k dispozícii na IE3D 12.05. Dovtedy môžete nastaviť vodivosť rovinou vozovky na niektoré vysoké hodnoty, aby sa jej vyhli. Napríklad, ak nastavíte sigma = 1.0E +15, budete môcť vyriešiť štruktúru. S pozdravom,

[Quote = Jian] Hi, Insang: je problém vyriešený a stanovenie budú k dispozícii na IE3D 12.05. Dovtedy môžete nastaviť vodivosť rovinou vozovky na niektoré vysoké hodnoty, aby sa jej vyhli. Napríklad, ak nastavíte sigma = 1.0E +15, budete môcť vyriešiť štruktúru. S pozdravom, [/quote] Ďakujem vám za pozornosť. a budem očakávať, že vydanie ver. 12.05. ^ ^

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back