IC5141 a SOC4.1 (ako urobiť to bežať?)

O

oktan

Guest
Ahoj, mám problém s tečúcou Cadence IC5141 na mojom systéme. Podarilo sa mi nainštalovať všetky IC5141 a SOC4.1 a IUS 5,5 a Assure na mojom PC, ktorý má CentOS 4.4. A tiež som si licenciu na tento produkt kadencie .. (to je len jeden súbor), teraz prichádza otázka, ako môžem nastaviť povolenia, a ako možno nastaviť Envirement premenných. a kde je potrebné nastaviť tieto variables.and presne tak, ako to mám urobiť? na zdravie

Ak ste úspešne nainštalovali produkty, potom si môžete prečítať dokument išiel s nimi. Nie je to jednoducho vysvetliť, ako spustiť výrobky na niekoľkých stránkach

Mali by ste nastaviť premennú licenciu licesne serveru alebo súboru. A pridajte executible do PATH. setenv CDS_LIC_FILE license_file_or_server alebo setenv LM_LICENSE_FILE license_file_or_server

Ktorý typ je váš licenčný súbor? Plávajúce alebo nodelocked? Pre plávajúce, musíte použiť príkaz "lmgrd" spustíte licencie pri nastavení "LM_LICENSE_FILE". Pre nodelocked môžete nastaviť len "LM_LICENSE_FILE".

Vložte nasledujúce riadky do vášho csh skript setenv CDS_LIC_FILE 5280 @ hostname nastaviť path = ($ path install_path / tools / bin) setenv LD_LIBRARY_PATH $ LD_LIBRARY_PATH: install_path / tools / lib

V kadencia nástrojov, je zvláštna cestou: INSTALL_PATH / share / licencie /, možno premenovať pri každej licenčný súbor do license.dat, potom sa nástroje načíta licenciu raz u spustenie nástroja. Tiež tam je veľa nástrojov IC5141 a SOC stretnutia, niektoré príkaz: icfb a stretnutia & RC a bg_shell ... Ak chcete vedieť, veľa z príkazu, môže u typu "-help" po príkaze.

[Quote = dumeHCM] licenčné problém [/quote] Pozrite sa na license.log vedieť

K dispozícii sú 3 CD. Vyhľadávanie na webe, možno budete mať šťastie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back