IC-Prog 1.05C problém

V

vcorn4

Guest
Ahoj, ja som s použitím IC-Prog 1.05C všetko som spustiť program IC-Prog 1.05C, je tu vždy chybové hlásenie sa objaví, že hovorí, že "privilegované inštrukcie" Každý, kto pozná sa s týmto problémom? Prosím, pomôžte mi vyriešiť tento problém. thnx

Tiež mám rovnaký problém, takže som prešiel na pony programy bez problémov myslím, že je ľahšie a efektívnejšie

Je potrebné nainštalovať Win NT/2k ovládač, ktorý je k dispozícii na IC-Prog download stránku. Môžete tiež nájsť podľa pokynov pozdravom!

Dobrý den, V prvom rade si myslím, že je nutné použiť najnovšiu verziu ICProc. K dispozícii verzia es 1.5D a používate 1.5cm. Predtým, ako ste ICProg funcionally, musíte nastaviť niektoré parametre konfigurácie. Som si istý, že používate Windows XP alebo 2000, takže je potrebné nainštalovať Win NT/2k vodiča, je to veľmi jednoduché, postupujte týmto spôsobom: Stiahnite si prílohu súbory, ktoré obsahuje ICProg 1.5D a Windows NT/2000 ovládače . Rozbaľte ICProg a vodič v rovnakom priečinku spúšťať ICProg, samozrejme, že by vám s výsadami NÁVOD chybu, musím: Nastavenia -> Voľby -> Rôzne, tu je nutné označiť "Enable NT/2000/XP Driver", Po tomto prijať všetky a reštartujte ICProg. Privilegovaný NÁVOD erros musí preč. Tým, Guillermo (AR), ktorý je k dispozícii na IC-Prog download stránku. Môžete tiež nájsť návod tu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back