S
sisa
Guest
Chcel by som navrhnúť a implementovať Prototyp Proxy Server a klient systému pre Streaming Media.Tipy !!!!!.Systém prvý dostane originálne video / audio súbory z zdroja a dekóduje tí, ktorí využívajú encoder / enkodéry.Daný systém musí pracovať efektívne a účinne v rôznorodom prostredí / prostredie, v ktorom rôzni klienti s rôznymi schopnosťami siete prístupov /.Systém má používať RTSP a RTP / RTCP na prenos a kontrola mediálnych súborov dát.Systém sa bude vykonávať na základe všeobecného Helix Helix Universal Server a Proxy a Real Výrobca plus 11 enkodéra.
Potom som si potrebujú odbornú pomoc na nasadenie systému
Aké sú požiadavky na systém
Ako nakresliť topológiu / architektúra, ktorá ukazuje médiá toku dát podporované vyššie uvedených Streaming protokoly?
Ako implementovať systém pomocou Helix server-proxy-klientov?Ako môžem testovací systém pre jeho účinnosti v rôznorodom prostredí?Stávky Regards
Potom som si potrebujú odbornú pomoc na nasadenie systému
Aké sú požiadavky na systém
Ako nakresliť topológiu / architektúra, ktorá ukazuje médiá toku dát podporované vyššie uvedených Streaming protokoly?
Ako implementovať systém pomocou Helix server-proxy-klientov?Ako môžem testovací systém pre jeho účinnosti v rôznorodom prostredí?Stávky Regards