I Need Your odbornú pomoc IN MY PROJEKT

S

sisa

Guest
Chcel by som navrhnúť a implementovať Prototyp Proxy Server a klient systému pre Streaming Media.Tipy !!!!!.Systém prvý dostane originálne video / audio súbory z zdroja a dekóduje tí, ktorí využívajú encoder / enkodéry.Daný systém musí pracovať efektívne a účinne v rôznorodom prostredí / prostredie, v ktorom rôzni klienti s rôznymi schopnosťami siete prístupov /.Systém má používať RTSP a RTP / RTCP na prenos a kontrola mediálnych súborov dát.Systém sa bude vykonávať na základe všeobecného Helix Helix Universal Server a Proxy a Real Výrobca plus 11 enkodéra.

Potom som si potrebujú odbornú pomoc na nasadenie systému

 Aké sú požiadavky na systém

 Ako nakresliť topológiu / architektúra, ktorá ukazuje médiá toku dát podporované vyššie uvedených Streaming protokoly?

Ako implementovať systém pomocou Helix server-proxy-klientov?Ako môžem testovací systém pre jeho účinnosti v rôznorodom prostredí?Stávky Regards

Nie Help Stále!Prosím Teším sa na vaše profesionálne komentár a návrh na žiadosť som bol vyslaný tu o návrhu a implementácie preto typu proxy-server-klient Streaming Architecture a ďalšie požiadavky

S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back