HSPICE na PC a SPARC - rôzne výsledky

Zabudnite na simulátore, ak váš výsledok zdá byť diskutabilný. Ak je integrácia algoritmu a kontrolu chýb je rovnaký rozdiel je len v modeli alebo nastavenia. Simulátor definuje len spôsob, akým sa prevádza korenie netlist v priebehu výsledok zobrazí na displeji. Použil som Spectre, Hspice, Hsim, Smash, Eldo, Titan a Pspice v minulosti. Hľadal som rozdiely mnohokrát. V závere to bolo pre užívateľa, nastavenie alebo modelu, ktoré dávajú rôzne výsledky.

Ako sa o verziu Linuxu? hspice je na Linuxe čoraz menej modelov ako ostatné verzie Unixu?

Hspice doc sa zdajú byť rovnaké pre PC a UNIX: modely, ktoré nie sú podporované na PC? Pre HSIM, level 28 je problém, pretože to je Avanti vlastný model. OkGuy?

Nikdy som nepočul nejaké úrovni modelu nie je podporovaný najnovšiu verziu HSPICE, ale tam je rozdiel medzi výhrou a Sol verzia: 1. K dispozícii je netlist obmedzenie veľkosti HSPICE na verziu Windows (

Myslím, že hspice limit pre PC nie je Tx veľkosť, na môj návrh, hspice beh cez 10000 MOS + nejaké Res, obmedzí veľmi pomalý .... Ak ste povedal, PC hspice Tx obmedziť veľkosť 1M, myslím, že je príliš "veľké" na UNIX a PC .. Ak sa whloe simulácie čipov, ktoré používame hsim alebo PowerMill ... Nepoužívajte hspice .. Mimochodom, má niekto používať Smash Runco-sim? Používam nanosim pre celý čip .. ale ešte nejakú chybovú správu .. Smash, ale priebeh nástroj je tak zlé, dúfam, že sa môže použiť "nova nWave"

PC a Unix používa differenct typ procesora, pamäte, najmä pre výpočet. Normálne systém Unix používa korekcie chýb typu. Preto pre vysokú presnosť výpočtu (veľký zmysel decimation!), Softvér spustiť len v systéme UNIX. pre prípad simulácie obvodov, nemám iné môžu byť významné. softvér nastavenie môže byť odlišné v oboch.

Presnosť a rýchlosť závisí od softvéru a hardvéru prostredia. Riešenie rovníc závisí na dĺžku slova, ktoré sa líšia v rôznych platforme, tak to odlišné výsledky. SPARC verzia bude dávať väčšiu presnosť.

Snažíme hspice na PC a Unix. Použili sme rovnaký dizajn. Výsledkom je trochu rozdiel. Dostávame PC je rýchlejší ako Unix. Nemôžeme dicesion, čo je väčšia presnosť. PC: PIII 600 RAM 128 Win2000 Unix: Brad1000 RAM 1G SunOS 8.0 (64 bit)

Ahoj wpwang Máte spätnú väzbu v tejto otázke Synopsys? Možno Hspice na PC nejaký problém na "zdrojový kód" všeobecne, EDA predajca už pri testovaní v prípade Hspice pre PC .. Ak je váš prípad, je zadať .. Možno hspice majú chybu, snažím sa niektoré veci ako hspice na Unix / PC je v poriadku .. Ďalším problémom je otázka CPU, rovnako ako čoskoro X86 má FPU chybu .. môžete skúsiť svoje veci na ďalšie x86? ako P4 alebo K7 chcete nastavenia simulácie stav je rovnaký prípad, len platforma rozdiel, myslím, že Hspice vytvoriť tím, možná kontrola hspice .. nejaký nástroj EDA niekedy sa nájsť chybu v RD sa, možno nájdete nové chybu ... na hspice ...

[Quote = andy2000a] Hi wpwang Ak nastavenie simulácie stav je rovnaký prípad, len platforma rozdiel, myslím, že Hspice vytvoriť tím, možná kontrola hspice .. ...[/Quote] Počul som, že celý tím Hspice je preč! smola

Použite prosím HSPICE2003 PC veersion. Môže byť, že má väčšiu presnosť porovnaní so starou verziou. Ale differece medzi PC a UNIX počítači je stále existujú. Možno, že z dôvodu rôznych presnosť je CPU plávajúce presnosť výpočtu bodu.

Myslím si, že vždy rozdiel medzi použitím nástrojov EDA, ale konečné výsledky by mali zmysel, alebo majú rovnaké reakcie na vaše simulácie správanie modelu. To je váš cieľ návrhu. Tranzistorové úrovni simulácie môžu mať vplyv na rýchlosť, zisk, presnosť, ale funkčnosť by mala byť rovnaká s správaním modelu. Takže analóg Designer vždy potrebovať "options" alebo "programovateľné schopnosti" v ich obvodoch na kompenzáciu chýb z modelov prístrojov, EDA nástroje a FAB neistoty.

Myslíte si, používať rovnakú verziu pre spustenie simulácie na PC a SPARC? Myslím, že SPARC má vyšší stupeň, než presné PC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back