hrebeň Generátor

J

J0hn

Guest
Už niekedy niekto design hrebeňový generátor pomocou SRD (vysoké frekvencie až 20GHz, 20. poradie)?Akékoľvek užitočné poradiť?Vďaka ..

Záujem sa tejto oblasti príliš!Každý, kto má skúsenosti s týmto?Alebo na K-band, existujú iné efektívnejší spôsob generovania týchto signálov?

Vďaka!

Dobrý deň;
John napísal:

Citácia:

Už niekedy niekto design hrebeňový generátor pomocou SRD (vysoké frekvencie až 20GHz, 20. poradie)?
Akékoľvek užitočné poradiť?

Nie som si istý, či môžem vysvetliť dobre ..Klinové generátor ...Nech predpokladať, že generátor Hrebeň je box ...Ak sa aj vstupný signál s frekvenciou, z F1 Hz do poľa, výstup z poľa by mi, signál na 1 x F1 Hz, signál na 2 x F1 Hz, signál na 3 x F1 Hz, signál na 4 x F1 Hz, .......celú cestu až do N x F1 Hz.Samozrejme, ako to ide vyšších harmonických, signál sa stane slabšie.Preto ak si neviete predstaviť, pri každej harmonickej, bude impulzom, ktorý je miesto, kde môžete vidieť "hrebeň", tvar frekvenčnej oblasti.Mojím cieľom je, aby design hrebeň generátora s minimálnou stratou konverzie.

SRD, krok impedancia diódy, ktoré využívame pre vytváranie impulzov bohaté na harmonické.Pretože sme vstupného striedavého signálu.Počas " " cyklus, dióda bude uchovávať náboj.Počas "-" cyklus, poplatok je extrakt.Vzhľadom na tento účel, pulzové (s dobou nábehu = prichytenie čas dióda) je vygenerovaná, keď cievky je zapojený v sérii s diódou.Vo frekvenčnej oblasti, bude to vyzerať ako "hrebeň" signál.

Pardon sa ma, či moja explaination, je chudobný, a tak ma opravte, či sa mýlim, som stále učí.

Ale ako sa dostať do SRD za nižšiu cenu je teda problém?

Hmm, môj problém je projektovanie hrebeň generátor s minimálnou stratou premeny energie, takže nemám na vstupné vysokého výkonu.

Hrebeň generátor generuje len to, že veľké množstvo (hrebeňa) výstupná frekvencia.Tým, zachovania energie, ak dáte 1 watt in, majú 10 dB converson straty, a potom šíri zostávajúcich 100 mW výstupného výkonu viac než 30 hrebeň zuby, potom sa v najlepšom prípade budete mať 100 mw/30 alebo 2 mW na hrebeň zub .Neexistuje spôsob, ako túto situáciu zmeniť.Najlepšie, čo môžete urobiť, je mať vstupné a výstupné impdance zápasy optimalizované, a nemajú žiadne príkon unikajúci z výstupného portu.Môžete tiež zvoliť dióda SRD, ktorý je schopný veľmi malý prechodový čas je treba vedieť vygenerovať 20. harmonickej energie, bez zídenia (teda, bohužiaľ, dooming vám moc prísť na ešte vyšší výkon harmonických).

Ak namiesto toho chcete iba jeden z výstupov zubov hrebeň, rovnako ako len chcú 20. hrebeň zub a nie všetky ostatné, potom jeden mohol jednoducho design 20X frekvencie multiplikátor obvodu, ktoré môžu byť optimalizované pre lepšiu účinnosť konverzie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back