Hranice box rozloženie

D

drabos

Guest
Ako môžem nastaviť veľkosť okna hranice? Takže som sa mnoho malých obvodov a kresliť schémy tieto malé bloky, a keď som sa dať dohromady, každý blok má veľký hranicu box (10 krát väčšia ako dispozície:-S). Práve som sa divil, ako môžem tieto Vymedzovacie boxy menšie.

označte políčko, stlačte Q upravte jeho súradníc

Ak ste niekedy použili diva nástroje k tomu Konžskej demokratickej republike, beží diva v "plnom" režime pre každú bunku s väčšou hranice box sa dá tento problém vyriešiť. Každá zmena po diva DRC spustení vytvorí obdĺžnik o "zmene" vrstvy. Táto vrstva môže byť neviditeľný. Beh diva DRC v plnom režime nebude nijako postavou v tejto vrstve (čísla, ale nie v prípadoch). Ak ste nikdy nepoužívali diva nástroje pre tento návrh, môžete skúsiť dať vznik do "skutočnej" hranice poľa. Niekedy ľavom dolnom súradnice sa rozšíri na (0,0), ak jedna je väčšia než 0.

Kreslím prBoundary obdĺžnik okolo neho, nie je mi pomôcť. Použil som DRC, problém je len minimum hustoty kovu, ale to nie je veľký problém pre mňa.

PrBoundary vrstva má vplyv na hranici poľa rovnako ako všetky ostatné vrstvy. To nemá žiadny osobitný význam na hranici poľa. To je používané niektorými Place & Route nástroje. , Ktorý nástroj ste použili pre DRC? Nie je Diva, že jo? Za normálnych okolností, hranice poľa vypočítať iné verifikačné nástroje nemá nič spoločného so "zmenil" vrstvy. Takže dôvodom môže byť druhom prípade som vyslaný vyššie, alebo je to spôsobené súbormi pravidiel. Niekedy pravidlo súbor môže obsahovať vyhlásenie o rozšírení rozsahu čipu niektorými pevná hodnota, 1 mikrón napríklad.

Ahoj drabos - Aký je váš problém, je to prboundary box? alebo chyby v DRC diva? úpravy na hranici poľa jednoducho vybrať vrstvu prboundary v rozvrhnutie a natiahnuť to správnej veľkosti bloku.

Dobrý deň, môžete mi povedať, čo je nástroj hranice pr? Kreslil som to vo svojej dobe niekoľkokrát usporiadanie, bez toho aby vedel, čo to je vlastne Ďakujeme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back