Hluk Simulácia OP AMP s Cadence Spectre

C

chiara

Guest
Ahoj, môže mi niekto povedať, ako to urobiť hluku simulácie diferenciálnej vstup do op diferenciálnej výstupný zosilňovač s kadenciou prízrak? Existuje nejaký materiál, ktorý hovorí, ako to urobiť? vďaka.

Nie som si celkom istý: Môžete to urobiť hluk simulácie (s odporom spätnú väzbu vo výške ur faktor gaun) a dostanete výkon šumu (predpokladám, že chcem u differntial výstup hluku) Delenie získať spätnú väzbu, aby sa podľa hluku na vstup ur okruh

Myslím, že použitie Vsource je užitočnejší v hluku simulácie. Môžete získať informácie priamo podľa hluku. Ja som v tejto metóde dlho späť potom, čo návrh z Cadence podporu a neviem o novej verzii zmení.

Moja metóda je vstupná diferenciálnej zdroj hluku (použitie VDC (ac = 1) a vcvs), použite hluk analýzy k simuláciu. výstupné šum vyberie napätie a vstupný šum je port. Po simulácie, využitie výsledkov v ADE pre kontrolu vstupu alebo výstupu, len-len šum, alebo výpočet výkonu šumu v kapele.

Myslím, že použitie Vsource je užitočnejší v hluku simulácie. Môžete získať informácie priamo podľa hluku. Ja som v tejto metóde dlho späť potom, čo návrh z Cadence podporu a neviem o novej verzii zmení.
Čo je to Vsource metódou? Mohol by niekto vysvetliť, že viac? Vďaka!

"Vsource" je napríklad z analogLib v Cadence prostredí.

Lenže som nenašiel "vsource" inštancie. Ja používam Cadence IC5033.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back