HFSS-Wave Port a koncentrovaný priradenie portu

E

edata

Guest
Zdravím všetkých, nemohol som pochopiť, ako určiť waveport či koncentrované smerom portu. Môže niekto skúsenosti s týmto nástrojom mi podrobnejšie informácie? Viem, že to by malo byť od najnižšej po najvyššiu napätia. Ale neviem, v smere šípky, ktorá reprezentuje pole? alebo tam, kde to priradiť? Som veľmi zmätený. Ďakujem as pozdravom ..

Nie som expert na to, ale nemám používať HFSS celkom dosť ... väčšina mojich portov sú naozaj "jednoduchý" pre microstrip, páskového vedenie, koaxiálny veci. Tam je naozaj dobrý prístav tutorial dokumentu tam, buď na CD alebo Ansoft na stránke podpory - majú dobré pozrieť sa na to, ak ste tak už neurobili. -Lanke

To by mohlo pomôcť [url = http://www.ansoft.com/news/ArticlesByProduct.cfm?id=1&line=hf&product=hfss&newsid=1] Ansoft - Produkty - HFSS - Súvisiace správy [/url]

Ahoj neexistujú dobré a zlé spôsob, ako definovať port. Mali by ste si vybrať jeden smer a fáza parametrov S bude odkazovať na tento smer. Pre príklad, ak ste analising víceportový mikropáskové obvody používať rovnakú orientáciu pre všetky porty, nezáleží na tom, ak smeruje hore alebo dole tak dlho, kým všetky porty majú rovnaký smer. Ak ste Chanda orientáciu jeden port, musí fáza prenosu S parametre z tohto portu na všetky ostatné zmeny 180deg by fázu reflexie tejto zmene portu 360deg = 0deg. Dúfam, že to pomôže flyhigh

Pokiaľ ide o to buď 'port Wave "a" Koncentrované port', je treba aj referencie dirigenta a signálové vedenie. Kalibrácie / impedancia rad portov by malo byť zamerané na odkaz na signál vodiče. Všimnite si, každý port má referencie dirigent.

v režime single budenie by sa smer integrácie linky v smere vzore E poli vid, a v prípade multi-módu budenie, smer integrácie linky pre každý režim, by mali byť v smere poľa E vzor príslušného režimu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back