[HFSS] - Rozbalenie Vstupná impedancia z koncentrovaný Port

V

vannik

Guest
Je tam priamo vpred spôsob ťažby, aké vstupné impedanciu zariadenia (tj antény, kŕmené koncentrovaný portu)?Impedance pre koncentrovaný prístav musí byť uvedené, tak je to bežne vykonáva výpočty reálnej a imaginárnej zložky S11 a pomoci z prostriedku impedancie, pretože viete, že referenčná impedancia?

Existuje jednoduchší spôsob, ako tohle (niečo zabudované do HFSS)?

Vďaka

vannik Napísal:Existuje jednoduchší spôsob, ako tohle (niečo zabudované do HFSS)?

zdá sa, že parameter Z grafu (nie port Zo) dáva rovnaké hodnoty, ktoré možno vypočítať z s-parametre pre tento prípad 1 port, FYI.

vannik Napísal:

zdá sa, že parameter Z grafu (nie port Zo) dáva rovnaké hodnoty, ktoré možno vypočítať z s-parametre pre tento port 1 prípad.

Nazdar,
Im trochu zmätený.Ako sa pozerám do vašich pozemkov nevidím rovnakej hodnoty ...Chápem, že shmit grafe je správne a zrozumiteľné pre mňa.Stačí vynásobiť RX 50 ohmov a vo svojom príklade máte RX = 1.4106 0.0248 i tak RX50ohm = 70.53 1.24 aj ohm Takže dúfam, že sa tieto hodnoty vo svojej prvej sprisahania, ale vidím len ~ 68 ohmov.Moja otázka je, ako je možné vidieť tie RX hodnoty v prvej sprisahania?

sorry, nemohol som nájsť rovnaké simulácie.Uvedenie v dôsledku CST MWS (dostanete rovnaké HFSS).Reálny, imaginárna časť Z grafu a kováč.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back