HFSS: riadený terminál Vs riadený modálne

B

beetro78

Guest
Mohol by mi niekto vysvetliť veľmi jednoduchým a jasným spôsobom, aký je rozdiel medzi MOTOROVÉHO MODAL a riadený terminálové riešenie typu HFSS? Keď by som mal použiť modálne a keď terminál? Prosím, použite tiež príklady. Ďakujem vám!

Ako je vysvetlené v nápovede: riadený terminál poskytuje riešenie, pokiaľ ide o napätí a prúdu pri prechode na iný druh riadené používa napätie [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 19 minútach: [/color] [/size] Konkrétne, vedený modálne: S matice je riešená z hľadiska právomocí a riadené terminálu: S matice je riešená na základe napätia a prúdu

Prosím, zadajte svoje aplikácie?! Vidím, ako modálne a koncových riešení pre aplikácie, anténa! že tieto riešenia majú iný výsledok pre jednu simuláciu?

Prepáč, že som sa nedostal k veci. Mohol by niekto urobiť nejaké príklady, kedy DT je vhodné s ohľadom na DM a opačne? Budem vďačná. Zbohom

Neviem presne, ako aplikácie, ale podľa môjho len málo skúseností, že obaja dávajú rovnaké výsledky,

keď ur pomocou koaxiálneho napájania (TEM excitácia) používať riadené terminálu a ak ur iných druhov, ako je šírenie TE / TM alebo kvázi TEM u musieť používať riadené modálne, ako môže byť šanca na vyšší režim budenia tiež tak, že sa dá u správnych výsledkov . Riadený modálne je v poriadku pre všetky aplikácie

[Quote = akedar] keď ur pomocou koaxiálneho napájania (TEM excitácia) používať riadené terminálu a ak ur iných druhov, ako je šírenie TE / TM alebo kvázi TEM u musieť používať riadené modálne, ako môže byť šanca na vyšší režim budenia tiež tak, že dá u správne výsledky. Riadený modálne je v poriadku pre všetky aplikácie [/quote] Toto sú moje skúsenosti: 1. Pokiaľ sa jedná o jeden prepojiť napr microstrip, CPW ==> Použiť DM. 2. Pokiaľ sa jedná o viac prepojiť ==> použitia DT 3. V DM je potrebné definovať integračné líniu, ktorá určuje smer vzoru budenie poľa v prístave. Keď presne viete, na poli vzor, aj vyššieho poriadku režimy ==> použitia DM, pokiaľ nie sú ==> DT 4. DT nepodporuje symetrické okrajové podmienky 5. DM nepodporuje FWS.

Dobrý deň, Excuse kto mi môže pomôcť o mojom Q? i simulovať rad monopoles v HFSS a CST, ale ich výsledky nie sú kompatibilné.

Dobrý deň, môžete používať oba po celú dobu. Riadený Terminál je jednoduchšie nastaviť pre všetky podmienky, takže ak chcete naozaj modálne s parametrom-data, odporúčam vám použiť riadené terminálu. Riadené Modálne pre vlnovody môžu dať lepšie výsledky niektorých prípadoch. Jolin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back