HFSS overenie problém súvisiaci s frekvenciou a jednotky

H

hserhan

Guest
Bol som pracovať s HFSS pre moju prácu. Som model mohol dostať 3D simulácie. Ja používam skutočné rozmery modelu, ale keď používam frekvencii 2,4 GHz a ako jednotky cm. I dont dostať potvrdenie od software. Preto som dostať chybovú správu nižšie uvedené. S ohľadom na uvedené frekvenciu a model rozmery, extrémne veľké oko, potrebná na presné riešenie. Váš model a / alebo frekvencia jednotky môžu byť nastavené nesprávne. Ak niekto mi môže pomôcť vyriešiť tento problém, budem vďačný .. S pozdravom, Serhan ..

Snažil som sa atach súbor odtiaľ, ale exstension nie je podporovaný. Do ktorej u e mail, aby som mohol poslať súbor.

Premenujte súbor, napríklad xxxxxx.hfss na xxxxxx.hfss.pdf

To znie, ako by ste sa pokúsili modelovať anténu, ktorá je veľmi veľký, merané v kubických vlnových dĺžkach, a to je to, čo hovorím, je varovanie. HFSS je úžasné softvér, ale môže to vyžadovať obrovské počítače efektívne fungovať. Existujú spôsoby, ako zmierniť tento problém (v niektorých prípadoch). Pozrite sa do symetria a súvisiace hranice. Môžete mať tiež príliš veľa detailov modelu. To môže byť praktické odstrániť niektoré funkcie (menej RAM a pletivo potrebná) a ešte získať vierohodné výsledky. Ako vždy môžete diskutovať o model a problém s AE v Ansoft. Sú veľmi užitočné. Pozerám sa na HFSS ako traja ľudia, ktorí potrebujú udržiavať v chode, inžinier, dobrý, človek, a aplikáciu techník.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back