HFSS: ako excitate koplanárne vlnovod CPW

B

beetro78

Guest
Mám CPW, ale i dont pochopiť, ako nastaviť budenie. S CPS Aj remíza plochou sa rovná prierezu CPS a som koncentrovaný port na to, s integráciou linku, ktorá ide z jedného pásu na druhý (kolmo k paralelný tváre dva pruhy). Teraz, s CPW nemôžem nakresliť plochou v rámci vonkajšej kovový pás, pretože tam je vodič v strede a systém ma chyba, keď začnem simulácie. Tak čo mám robiť definovať budenie pre CPW? Prosím, pomôžte mi!

Chcel by som využiť vlnu portu dostatočne veľký, aby zahŕňal obe lietadlá strane ihriska a centrum "riadený" stopy. Budete musieť vytvoriť impedancia linky medzi jednu z bočných areálu a centra. Prečítajte si časť v HFSS pomoc impedancia výpočtov sú k dispozícii ďalšie úvahy. Potom, čo som skončiť chcel overiť vypočítané Zo s iným nástrojom alebo ručný výpočet, len aby sa ubezpečil, že som nemal chybu. Simon a Waddell je užitočné odkazy vedenia. Predpokladal som, že z vašej otázky, že CPW sa učíte nemá kryt alebo ďalšie groundplanes.

Ahoj, nakreslite pole tak, že jedna z tvárí box presne dotýka CPW tri terminály. Vaše štruktúra musí byť úplne uzavreté v tejto kolónke. vzdialenosť od roviny antény náplasť na hornej ploche okna by mala byť lamda/10. aby tvár pole dotýka troch terminálov CPW ako port 1 a oppsite tvár box ako Port2 a simulovať .... kishorrr ........

je tu aj tutorial Publikované v elektromagnetickom simulácii fórum o zaujímavé CPW. Zistíte, že užitočné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back