Harmonické rovnováhe simulácie pre výkonový zosilňovač

Z

zhaofeng1983

Guest
Má PSS simulácie SpectreRF v Cadence použitia harmonickej rovnováhe metódu? Musím simulovať design SpectreRF. Ďakujem.

Žiadne PSS nie je harmonické rovnováhe simulátor je ustálený stav času domian simulácie, ale kadencia vydala harmonické rovnováhe simulácie v novom Spectrerf Ak chcete používať u harmonické vyvážené môžete používať ADS, harmonické vyváženie motora v ADS je veľmi silný khouly

Vďaka, khouly. Nemám modely pre ADS. Takže nemôžem preniesť môj návrh do ADS prostredia

je lnk na kadencii a reklamy volal MFF dynamické, takže sa to dá urobiť, iným spôsobom, v reklame je funkcia s názvom netlist konvertor môže previesť u modelov spectrerf alebo hspice alebo korenie ADS 3 do modelu, takže môžu pracovať u v obvode úrovni ADS khouly

Existuje nejaký návod na modeli transformácie? By mohli byť osobitné súbor modelu, ako TSMC0.18 model transformovaný do ADS modely?

Stačí otvoriť reklamy, a otvorte akýkoľvek projekt v hlavnom okne, v ponuke Súbor, vyberte import súborov, a urobiť z neho netlist, a potom ďalšie možnosti, zvoľte typ simulátore a vyberte možnosť "reklamy netlist", prezrite si súbor a kliknite na tlačidlo Importovať To je to, môže sa u 0,18 um model hspice z MOSIS, a previesť ju do reklamy khouly

Vďaka za radu ur. Zistil som, že dokument na preklad súborov IFF. Mám hspice modely kadencie (modely boli pripojené k modelu strašidlo, ale v inom súbore). je, že hspice modely, ktoré môžu byť preložené do ADS modely?

Jo, určite u týchto modelov je možné previesť hspice na reklamy vo formáte, a to aj kadenciu kontrolovať, ako previesť schéma kadencie na reklamy, môj priateľ mi povedal, že používajú to veľa khouly

tx veľa pre ur veľká pomoc! Môžem mať UR e-mail alebo iný kontakt spôsob, že môžem kontaktovať, ak sa u ua offline?

U môže napíšte mi na: zhaofeng@fudan.edu.cn [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] OK, TX opäť u help [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodiny 20 minút: [/color] [/size] khouly, hľadal som nejaké dokumenty o preklad netlist pre strašidlo. Ale doc iba uvádza, ako zmeniť strašidlo model ADS modelu v textovej podobe. Ale ADS does't mať nástroj k premene Spectre alebo Hspice modelov do ADS ty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back