hardware obvodu

V

Vonn

Guest
Potrebujem navrhnúť napájanie obvodu pre svoje mikrokontrolér tak, že: 1 - to funguje (priloží regulátor VDD) ak je tlačidlo kliknete 2 - microcontroller zostane, kým nedostane signál (povedzme, že je Input1) 3 - Potom, čo regulátor prijíma tento signál vysiela riadiaci signál (OUTPUT1) k napájaniu obvodu vypnúť (vypne) okruh je tu http://images.elektroda.net/40_1176948621.jpg som si myslel, o použití riadený regulátor s monostabilný, ale viem, že to môže byť jednoduchšie, než to

Povedzme, pripojte P kanál MOSFET súbežne s tlačidlom, ďalšie BJT s kolektorom k jeho bráne, vysielač na groun a základňou pre MCU port. Pri stlačení tlačidla MCU napätím, konfiguráciu portu pošle 1 až BJT a šortky tlačidlo. Keď sa váš signál MCU výstupy 0 až BJT a MOSFET je uzavretý.

U možno použiť MIC2506 pre túto aplikáciu. Prejsť listu. pre ur okamžité refernce: Má-Ctrl CtrlB OutA OutB vstup krátke OutA a OutB a dať k radiču pripojiť prepínač na Ctrl Pripojte regulátor signál na CtrlB Dajte VDD na vstupe teóriu: Keď stlačíte vypínač u Ctrl aktivuje a trnsfers I / P na output.As ako si o / PS sú spolu zviazané a daný radič, zapne, a potom to dáva na signál, aby CtrlB ktorý potom aktivuje VDD transfer z I / P, aby o / P, kým sa u odstráňte signálu na CtrlB pochopil ... Ak nie, opýtajte sa ma .... Ak áno, pls prejsť návod a overte, či je možné done.b "co som pochopil IC funkcie a povedal.

Navrhol som, že čip, ak bude implementovať do profesionálnej spôsobom pre sériovú výrobu. Pre výskum a vývoj alebo výrobu prototypov u môže ísť discrete.May byť u môžete vytvoriť svoj vlastný diskrétny CKT tohto čipu alebo artems nápad, to je dobrý 1.

Vďaka hoši: Artem: Máte dobré riešenie, ale je tu jeden problém: ako si môžete uistiť, že vaše pushbotton bude dostatok času na to, že UC je možné inicializovať port? Zmieňovať nebudem, pretože RC odskoku môže vyriešiť, ale ak som sa váš návrh budem musieť použiť monostabilný po prechode cameo_2007: Vďaka za čip, ale vstupné logiky vnútri čipu nie je len (OR). Overil som si to a oni majú inú verziu (05), ktorý má jednu kontrolu a môže byť môžem použiť 2 diódy ako káblové alebo mimo, ale stále rovnaký problém vzniká (ako si môžeš byť istý, že prechod na obdobie bude stačiť ovládač k inicializácii portu?) monostabilný je potrebné ... nie?

Ako sa o RC obvode, nastavením vhodné časové konštanty, v ktorej mikroprocesor zapne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back