Hľadáte TSMC knižnica pre 90nm a 130n technológií

H

Hards

Guest
Ahoj všetci ... RT teraz mám knižnica TSMC technológií 180n je každý subjekt má knižnica 90nm a 130n technológie?? alebo postup, ako 180nm technológie?? Odpovedzte, prosím, čo najskôr Poďakoval U Hardik Desai

Dobrý deň, pracoval som s 130,90 nm knižnice, ale i dont mať žiadny z týchto knižníc sa me.if u nejakej doughts som asi objasniť, čo sa týka tých, ramesh.s

[Quote = sumit_techkgp] U môže požiadať TSMC [/quote]: o U chcieť prejsť súbory alebo u len chcel knw významné rozdiely medzi týmito technológiami /?

Nemyslím si, že niekto môže zdieľať súbory detail knižnici TSMC tu. Sú dôverné a nie sú zadarmo.

[Quote = eexuke] Nemyslím si, že niekto môže zdieľať súbory detail knižnici TSMC tu. Sú dôverné a nie sú zadarmo. [/Quote] Pokiaľ viem, Artisan knižnice sú dôverné. Ale keď sa prihlásite NDA (non-dohoda odhalenie) s TSMC, potom TSMC vám umožní prístup k sade postup, Artisan knižnica, Artisan RAM / regfile kompilátor, atď zdarma. Platíte len, keď idete do výroby (maska poriadku, oblátka, objednávky, apod) Ak chcete, aby ostatní IP-dodávateľa knižnice (vedľa Artisan), potom je potrebné sa obrátiť na predajcu priamo IP, a áno, väčšina predajcov poplatok $ $ $ za ich materiál.

mohol by ste mi poslať vaše TSMC 0.18um lib na môj e-mail?

No, dont chápem, prečo je dôverné. Povedzme, že keď som ju zakúpiť, a navrhnúť čip Z toho potom budem musieť ísť do TSMC FAB to, idú zarobiť $ $ $. A oni to dávajú si ho zdarma takmer každá firma a univerzita. Tak ako tak .. Môžete sa pokúsiť o to požiada z viragelogic.com alebo môžu byť ísť do synopsys.com a skúste si ho stiahnuť tu FRM.

Mám 0.18 a TSMC 90nm štandardné mobilné knižnice s výnimkou GDS (alebo dfII) pre icfb, môže u plz mi zdieľať súbory?

Synopsys s jeho ľahké dostať jeden cez nasledujúci odkaz, ak u mať SOLVNET ID http://www.synopsys.com/products/designware/tsmc.html Myslím, že to bude riešiť ur problém, pokúste sa sa solvnetid www.solvnet.synopsys.com jeho ľahké sa dostať sovent id Ak ur Comp je Synopsys zákazník. s kadenciou prejsť odkaz u kontaktu sa tu, u požiadať o skúšobnej verzie. http://www.cadence.com/partners/ip_program/tsmc.aspx požiadať o zhodnotenie u účel môžu HAV nasledovať nejaký proces, aby si to. spravidla jeho ťažké získať techno knižníc. skúste hľadať pomocou viragelogic a ďalších lokalít. Najjednoduchšie, ale myslím, že je cez Synopsys.

Stiahol som si TSMC 90nm štandardné mobilné knižnice od Synopsys, univerzálny Nominálna VT s podporou Multi-VDD (TCBN90GHP), snažím sa prečítať vo formáte PDF, ale existuje mnoho prípadov, rozdiel, ktorý mi dáva bolesť hlavy. Napr.: Tcbn90ghpbc tcbn90ghpbc0d77 tcbn90ghptc tcbn90ghptc0d70d7 tcbn90ghpwc tcbn90ghpwcl tcbn90ghpwcl0d90d9 Wat je význam týchto namings? Predpokladám, že BC je najlepšom prípade TC je typický prípad, WC je najhoršie, ale Wat sú čísla a písmená za sebou? V súbore je veľa

Ahoj Wakka, čo naozaj potrebujete, aby starostlivosť o namings?. Jeho dobré vedieť, ale nie moc potrebné pre analýzu. dostanete PVT, Prevádzkové podmienky, vstupné volatages, základné bunky súčasťou lib, jednotky použité v lib, wireload modely, pórovitosť informácie, zabil body prahu cesty, časové rady a atď podrobnosti vykazovanie knižnice. vo Washingtone, ak môžete dať report_lib, bude správa každá vec súvisiace s lib. S pozdravom, Sam

i DNT, že by u naozaj do detailov o techno lib súbor. tam bude veľa konvencií, ktoré nemusia byť relavant a užitočné dosť rozumieť. a im nie veľmi skúsený človek na analýzu obsahu (v tech súboru), a teda v bode Wat času a ako budú užitočné pri navrhovaní a overovanie tokov. niekto skúsenosti, prosím napíšte pár riadkov o tomto .....

[Quote = Hards] Zdravím všetkých ... RT teraz mám knižnica TSMC technológií 180n je každý subjekt má knižnica 90nm a 130n technológie?? alebo postup, ako 180nm technológie?? Odpovedzte, prosím, čo najskôr Poďakoval U Hardik Desai [/quote] Ahoj Ak môžem poslať súbor do U, to u syntéza to? Naozaj potrebujem 0.18um Leonardo. Do knižnice u zasielajte na mňa? Díky moc. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] [quote = wakaka] Stiahol som si TSMC 90nm štandardné mobilné knižnice od Synopsys, univerzálny Nominálna VT s Multi-VDD Podpora (TCBN90GHP), snažím sa prečítať vo formáte PDF, ale existuje mnoho prípadov, rozdiel, ktorý mi dáva bolesť hlavy. Napr.: Tcbn90ghpbc tcbn90ghpbc0d77 tcbn90ghptc tcbn90ghptc0d70d7 tcbn90ghpwc tcbn90ghpwcl tcbn90ghpwcl0d90d9 Wat je význam týchto namings? Predpokladám, že BC je najlepšom prípade TC je typický prípad, WC je najhoršie, ale Wat sú čísla a písmená za sebou? V súbore je veľa [/quote] Ahoj Do u pošlite mi knižnici alebo odkaz na stiahnutie? Vďaka

Ahoj, chcem si TSMC 180nm knižnice. Aká je veľkosť dát celú knižnicu TSMC základne. Mohli by ste zdieľať TSMC 180nm knižnice? S pozdravom, SRKRAO hisrkrao@gmail.com

[Quote = modelsim62c] [quote = eexuke] Nemyslím si, že niekto môže zdieľať súbory detail knižnici TSMC tu. Sú dôverné a nie sú zadarmo. [/Quote] Pokiaľ viem, Artisan knižnice sú dôverné. Ale keď sa prihlásite NDA (non-dohoda odhalenie) s TSMC, potom TSMC vám umožní prístup k sade postup, Artisan knižnica, Artisan RAM / regfile kompilátor, atď zdarma. Platíte len, keď idete do výroby (maska poriadku, oblátka, objednávky, apod) Ak chcete, aby ostatní IP-dodávateľa knižnice (vedľa Artisan), potom je potrebné sa obrátiť na predajcu priamo IP, a áno, väčšina predajcov poplatok $ $ $ za ich materiál. [/quote] Ahoj Modelsim Je ľahké podpísať NP s TSMC? Som nepodpísal, ale som si nemyslím, že je to ľahké. TDF

[Quote = Hards] Zdravím všetkých ... RT teraz mám knižnica TSMC technológií 180n je každý subjekt má knižnica 90nm a 130n technológie?? alebo postup, ako 180nm technológie?? Odpovedzte, prosím, čo najskôr Poďakoval U Hardik Desai [/quote] hii Chcem TSMC 180n technológia môže mi poslať na moulali_d3@yahoo.co.in

[Quote = avimit] No, I dont pochopiť, čo je dôverné. Povedzme, že keď som ju zakúpiť, a navrhnúť čip Z toho potom budem musieť ísť do TSMC FAB to, idú zarobiť $ $ $. A oni to dávajú si ho zdarma takmer každá firma a univerzita. Tak ako tak .. Môžete sa pokúsiť o to požiada z viragelogic.com alebo môžu byť ísť do synopsys.com a skúste si ho stiahnuť tu FRM. [/Quote] Tam sú zlievárne predajcov a výrobcov knižnice. Áno, samozrejme, máte pásku žetóny TSMC a TSMC robí $ $ $. Knižnice sú generované nástroju automaticky, musí byť navrhnutá inžinierov a knižnica sa líši jeden po druhom v kvalite, môže byť načasovanie model s nízkou kvalitou knižnice nie je presné, a to vedie do prekážky nad hlavou alebo v oblasti za príplatok. To je dôvod, prečo dobré knižnice predajcovia účtujú svojim zákazníkom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back