Hľadáte montážne kód pre PIC18F452 a Dallas DS1307 RTC

M

MARCO IBARRA

Guest
Môže niekto mi pomôcť Assembly kód pre PIC18F452 a DALLAS DS1307 RTC VĎAKA

Myslím, že existuje viac ako 200 hodín reálneho času čipy Maxim ive osobne písomnou 5 pre Proteus VSM, čo človek? asi dva asi tri alebo viac drôtov Comms WTF myslíte pomôcť? s ASM Myslím, že to, čo ste chceli príspevok bol "niekto, kto je idiot, ale vie oveľa viac, než som ja, môj osol práca pre mňa Nemôžem byť obťažovaný, a spýtal sa len zapouzdřit niektoré pico škoda sa na mňa a to ma ruky na tanieri, a hladí ma po hlave "Váš dobrý chlapec ísť robiť svoju vlastnú prácu na takomto kódexe použiť Google alebo iný jemný Hľadať Sting a pozrite sa sami je to EDA fórum nie je stabilný pre osly,,,, .. ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 25 minútach: [/color] [/size] PS youll nájsť heeps vodičov v ASM písomne k dokonalosti, ak lovíte mikročipy návrh na vedomie, ako to, prosím byť konkrétny, RTC, čo máte na mysli a čo rýchlosť X2 MCU PLL, alebo nie? atď ..

ROTFL, veľa príspevkov v tejto dobe je to moja práca pre mňa, aby som mohla spať, piť, hrať Warcraft.

[Quote = blueroomelectronics] ROTFL, veľa príspevkov v tejto dobe je to moja práca pre mňa, aby som mohla spať, piť, hrať Warcraft. [/Quote] tie pravé mužov! určite to len beggers beleve im len šokovaný ako Riedka info .... uvedené na zložitý kód struct trebárs aj asm vodič zvyknutý byť tak, aby vyhovela taký chlap, ktorý je tak lame, aby sa príspevok tohto typu žiadosti o informácie by som mohol po 500MB asm kód / projekty až 300 kompatibilný s RTC a stále Možno, že človek zvyknutý byť užitočné lepšie sa používa jazyk C a špecifické ovládače komerčným dav sa najčastejšie napíšte to pre teba {desať minút práce v C} a SDCC / codeblocks sú zdarma a potom sa dozvedieť slušný jazyk pre tieto úlohy OMG: | Niekedy im drzý, ale je to tak správne, ak som urazil niekoho ťažké pravda bolí tak cíti bolesť, a to sa budete hnevať hnevať dosť dlho dosť a budete učiť asm Ak nemôžete phathom asm MCU sa vzdali úplne: D, ale je fér heinsight Len som plne pochopil asm raz som sa naučil ovládať MCU s vyššou úrovňou jazyka C ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back