Hľadáte knihy VHDL a číslicových systémov s VHDL

S

sureshk

Guest
Ahoj, chcem vedieť, či je kniha "číslicových systémov s VHDL a syntéza" od KC Chang, je k dispozícii ako softcopy. Tiež chcem, aby jemný kópia najlepších kníh pre VHDL. Kde môžem nájsť? Snažil som sa pomocou možnosti vyhľadávania. Ale keď sa snažím otvoriť stránku do URL, je zobrazené msg ako je stránka odstránená. Najlepšie Rgds, Suresh

Ahoj Iouri, nie som schopný si tieto prostriedky. Začínam to msg "Téma alebo príspevok, ktorý požadujete neexistuje (to bol odstránený)", pri pokuse o otvorenie stránky pomocou adresy URL, ktorú ste zadali. Najlepšie Rgds, Suresh

budete mať dostatočný počet bodov maynot na stiahnutie knihy, ako je nováčik, to sa mi stalo na prvom mieste. len cotribute veľa fórum a bude u získať viac bodov a budú môcť stiahnuť. ide o zahalené Cavalier

elsalam alykom, drahý moh_monem43 vďaka za tento dobrý tutoriál je veľmi užitočné. to u mať v. PDF sú u z Egypta. vďaka moc

Ahoj môj priateľ Prečítal som knihu Douglas L.perry (VHDL programovanie príkladom), ale ja dávam prednosť, aby ste si prečítali knihu "obvodov s VHDL" od A. voľnejšie Pedroni. Obsahuje veľmi dobré a plné príkladov a VHDL je vysvetlené krok za krokom. Nájdete ju nižšie a ja dúfam, že to môže pomôcť, že ste lepší. h ** p: / / rapidshare.de/files/3059511/Circuit.Design.with.VHDL._2004_.zip.html byť úspešný

[Quote = veiledcavalier] elsalam alykom, drahý moh_monem43 vďaka za tento dobrý tutoriál je veľmi užitočné. to u mať v. PDF sú u z Egypta. Díky moc [/quote] walykom elsalam ľúto, veiledcavalier Vážení, som sa tohto návodu vo formáte PDF. ale ja mám vo formáte PDF "VHDL programov príkladom." Áno, som z Egypta. vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back