Hľadáte knihy o AMS a CMOS

S

sandeepmarode

Guest
:: Prosím, veď ma, ktorý knihu, ktorú som mala nasledovať pre CMOS a AMS (analógové a zmiešané signály Design), v ktorom veľký dôraz môže byť daný nielen v teórii, ale na praktické problémy a dizajnových variantoch. - Sandeep

Myslím, že kniha "CMOS analógové obvody (viazaná kniha), Phillip E. Allen (Autor), Douglas R. Holberg (Autor), Allen (Autor)" vám môžu pomôcť na dizajn príklade. Kniha má tiež časť trochu zmiešané koncepcie signálu. BR Siegfi, SH Hung

Vďaka Siegfi, SH, ale Hung, ktorá kniha je potom dobrý signál pre zmiešaný design:: -? Sandeep

Ahoj Pozri kniha Allen Hollberg. Pozrite sa tiež na knihe Baker, Li, Boyce vďaka sarfraz

Mám rád "CMOS analógové obvody" Allen / Holberg, ale tam je veľa chýb. Ak sa vám túto knihu potom si z domovskej stránky Allens errata. h ** p: / / www.aicdesign.org/errata/060410_Errata_2ndEd.pdf

Pre základnú orientáciu si môžete prejsť mikroelektronických obvode Sedra Smith. CMOS obvodov, simulácie a rozloženie Jacob Baker potom môžete prechádzať buď Allen Holberg, alebo Razavi

Pre analógové a digitálne designu nájdete Baker, Li, Boyce kniha, ktorá zahŕňa množstvo príkladov dobré. Dátový prevodník časť, ktorá je dobrá ... S pozdravom, Basu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back