Hľadáte jednoduchý software RF rozvrhnutie PCB

M

mhtplsh

Guest
Väčšina vyhovuje RF HV postavený aj PCB layout softvér. Ale ja chcem, aby sa prevažne sngle vrstvu & Max. RF 2 vrstvy PCB. Chcem ľahko vyplniť medi, pekný izoláciu medzi zemou a medené podložky. Nezaujíma ma, ani pre Gerber súbory. My PCB r malé, takže som potrebné veľmi jednoduché, cmlicated softvér. láskavo naznačujú. Malo by byť ľahké sa naučiť.

Ahoj, podložky rozvrhnutie rok 2007 je ideálny pre vás navrhnúť Rf dosky ..... S pozdravom Ramesh

Ahoj, Nie, ale potom mi povedané, že má vylepšené funkcie pre projektovanie Rf dosky, je to len z počutia. A pretože jeho softvér od Mentor Graphics, ktorá môže splniť naše požiadavky v RF návrhu .... Ak vaše použitie Pads 2007, umožňuje viem ur pohľady na rovnakú .... Každopádne som viac zvedavý. S pozdravom Ramesh

sa IVEX WinBoard z download sekcie. U dostane sériové / cr @ ck ľahko. Je to pekné malé a ľahko ovládateľný. To je tiež kočík. Ale 4 ur účel to skúsiť. Firma IVEX, je z trhu. Takže žiadne aktualizácie či podpory.

sprint rozloženie je tak dobrý, ako na mieru 4 u. To najlepšie softvér s veľmi nízkou cenou za jedno / obojstranné doske plošných spojov. Videl som, môj priateľ jeho použitie. Dokonca nie je potrebné, ak ur netlist, len sa PCB. Veľmi ľahko sa učiť v priebehu niekoľkých hodín. PS: Nie som pripojený napriek tomu sa výrobca softvéru.

Ahoj, rovnako ako ja, im navrhovaní niečo celkom podobné tej vašej. RF skúšobnej doske. Vadí vám, zdieľanie skúseností rok so mnou? Mimochodom, aký softvér používate dnes? I m sa týkala len pre 2 vrstvy a cez otvory. Pre Test RF palube

Prečo u skúsiť šprint rozloženie. Je to najlepší softvér až 2 vrstvy pre RF. Môj priateľ je veľmi skúsený v RF a páčilo sa mu to moc. On WAAS pomocou niektoré vlastné scriped software rokov, ale teraz sa používa rozloženie šprint 5 softvér.

[Quote = jaya000] sprint rozloženie. Je to najlepší softvér až 2 vrstvy [/quote] Súhlasím !!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back