Hľadáte informácie o RF časť bezdrôtovú myš

A

ASIC

Guest
Môže niekto, prosím dajte mi spustiť dole na RF časti bezdrôtová myš (počítačová myš, ktorá je). Aké frekvenciu? Aké metódy modulácie? Ak existuje viac než jedna wirelss myš v rovnakej oblasti, ako sa zabrániť jednej myš prenášať do všetkých ostatných prijímačov? Kto je RF čipy, alebo sú diskrétne? Akékoľvek ďalšie informácie, ako sú všetky normy, pdf súbory, tabuľky a pod by bolo užitočné. Ďakujeme, že ste ASIC

Wow, to je úžasný kus kremíka. ALE 1) je bezdrôtová myš skutočne realizovaný za 2,4 code-hopping spread-spectrum? 2) Má myš naozaj potrebujete a 1 Mbps data-rate? 3) Nie je tu konvenčnejšia 27MHz alebo 433 MHz riešenie k dispozícii? ASIC

Dobrý deň, áno je nízka freqwuncy riešenie, ale väčšina z nich NOE bude pre Bluetooth na 2,45 GHz, ako môžete mať jeden USB dongle a sedem otrokov napr: myš. Klávesnica. Modem. Tlačiarne. Telefón. Reproduktory. Sieťové prepojenia. Kamera. Môžete si to predstaviť. Navštíviť www.csr.com a pozrite sa na ich nové plug a ísť BT chip. Jediné triedy 2 riešenia s kodekom a 8MB vnútornej pamäte. Všetko, čo potrebujete pridať, je kryštál, niektoré kondenzátory a tlačený antény. Phil 8)

OK Verím, že vás, ale je to vážne desivé. 8MB pamäte myš? Tento nadšenci ma! ASIC

[Quote = ASIC] OK Verím, že vás, ale je to vážne desivé. 8MB pamäte myš? Tento nadšenci ma! ASIC [/quote] 8MB RAM, je pre uloženie Bluetooth protokoly a všetky zásobníka SW, ktorý je potreba, aby to fungovalo, nie je možné použiť na nič iné. Čip BT je kompletný 2 rádiostanice s mnohými funkciami, ako je kanál, skákať a šifrovanie, mono a stereo digitálny zvuk atď atď P

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back