Hľadáte informácie o dešifrovanie rôznych algoritmov šifrovania

I

irfan_ahmad

Guest
Ahoj, je niekto, kto pracuje na hovoril topic.I chcú pracovať na crypanalysis rôzne šifry algorithms.Can niekto pomôžte mi v tomto smere. thanx: D

V akom smere chcete získať pomoc? Odporúčať knihy alebo vysokých škôl? cedance.

Chcem vedieť, je Wat vedel, že v tejto oblasti a samozrejme odporúčané knihy budú ďalšie okraj: D

Ahoj všetci, môžete mi povedať, že niekto, koľko kľúčov on / ona sa snaží dodnes zlomiť DES hrubou silou útoku.

Neverím, že brute-force útoky musí byť 100% dešifrovanie, ako je uvedené dlho, aby každý algoritmus môže sa rozbiť brute-force, i keď nie teraz niečo o algoritmu. Dešifrovanie sa zaoberá predovšetkým analýzou šifrovaného materiálu objaviť algoritmus zašifrovať materiálu. Na zdravie Slayer

Vážení Takže wat niekto môže navrhnúť, aby cryptanalyst, ktorí chcú zlomiť DES.I si nemyslím, že diferenčný a lineárne dešifrovanie basis.These experimentálne techniky sú teoretické. A čo je najlepší prístup k odvodenie kľúča hrubou silou.

Vážení Ahmad, snažil som sa hrubou silou pre 2 ^ 21 kláves u väčšiny ako môj výpočtový výkon umožňuje, aby som to urobil. Teraz som čeliť problémom pri vstupe ako anglický text a môj algoritmus pobeží v hexadecimálnej sústave. Stručne povedané Chcem zmeniť ASCII kódy v hexadecimálnom. Ďakujem ..........................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back