Hľadáte dokumenty o Časová analýza

P

prakash13

Guest
hai Som nový signál integrity. Neviem nič o tom, Časová analýza prípadné tele dobrý dokument pre načasovanie, prosím pošlite to. Vďaka vopred Prakash

Ahoj, Hľadať na tomto fóre, získate informácie pre to, čo ur hľadajú .... S pozdravom Ramesh

Vážení, daj mi ur Yahoo ID, mám knihu o signál integty.i zašleme vám to tam

Hľadal som na tomto fóre, ale našiel som len jednu vec. a r, ktorý spája sa týka otvorenia Prakash [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size]

Ahoj Prakash Časová analýza by bolo možné presvedčte sa, či sme meating thse stup čas a doba držania hodnôt. Hlavné rozhranie pre časové analýzy sú 1.Common Hodiny: v tom je oddelené hodiny pre pohon ako vodiči, tak receiver.exm: všetky SDRAM rozhranie tohto typu. 2.Source synchrónny iterfaces: V Tento ovládač slúži na odoslanie aj hodiny a dáta siganls.Exm: DDR interfces. Mám pripojenie rovnice pre výpočet nastavenie a drží marže

Pri moci sa odkazovať "High-Speed Digital System Design" v hale pre jasnejšie vysvetlenie [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] viď it.It dáva vysvetlenie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back