GSM frekvencia chýb vrchole pri nízkom výkone Basestation sťahovanie

W

Wilson_yu_chen

Guest
Ahoj chlapci, som sa stretol s problémom svojho telefónu s najvyššou frekvenciou chýb pri nízkom výkone TCH downlink je-90dB Citlivosť BER je celkom dobrá. Ostatné vyššej úrovni TCH, PFE je v špec. PFE sa zdvihne vysoko, ako krok 0.1 ppm viac, a nezávisle na TX PCL a napájacie napätie. Môže niekto povedať, čo treba skontrolovať? Vďaka! Wilson

Ahoj Vfone, Crystal 26MHz .. A našiel som problém je preč po odstránení TXRX regulátora / RF LDO obchádzať. Mohol by si pls adresu morehow príde AFC koreluje s mojím problémom? BTW, som stretol vážny problém pre odmietnutie susedného kanála v pásme DCS-400kHz. založený na platforme TI Locosto. TI patch pre opravu chyby vyplývajúce z ich predfilter nasýtenia v ceste príjmu (DCS). Teraz sme gound ani jeden dB zlepšenie po náplasti integrácie a premýšľal, čo dominantným faktorom, ktorý túto softvér patch nič. Normálne z iných projektov bude 3dB zlepšenie. Čo som mohol robiť pre overenie príčiny? Čo som urobil:

Hi: Ak ste na nízkej vstupnej napájacej na príjem, mali by ste byť na vysoký výkon PA. Keď príde na PA, vysaje veľa aktuálne, a svoje dôvody môžu pohybovať. To môže byť ťahanie TCXO frekvencie bit. AFC pravdepodobne nemôže správne pre tento druh rýchle vyrovnanie frekvenciou, mala by to byť docela pomalé korekcie slučky. Váš komentár o zmene LDO obchádzať miesta na to. Dave

1. To môže byť spôsobená frekvencia ťahom. Skontrolovali ste časové frekvencia chýb? 2. Základná frekvencia 26 MHz môže byť posunutý pri prepnutí na PA. To môže byť spôsobené mnohých dôvodov. Pokles napätia, alebo zmena teploty môže byť jedným z dôvodov. Skontrolovali ste frequecny chybu roznych úroveň prenosového výkonu?

FE je nezávislá s Pwer úrovni (TX), v mojom prípade. FE je stále vysoká iba na VBAT na PCB = 3,8 V, pracuje normálne, keď VBAT = 3,4 alebo 4,2 mi divné. Ak sa naozaj ťahá, potom by mal dať 3.4V napájanie PA napätie vážnejšie. Pomáha!

Ahoj: Znie to ako nejaký druh napájania obísť podivností ku mne. Ak používate napájací zdroj lavičke, to isté sa stalo? Ako sa o odstránenie TCXO a pomocou externého generátora signálu? Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back