Gerber výstup z OrCAD do protel

W

weeyndha

Guest
Ahoj, ako vytvoriť Gerber výstup z Orcad, ktoré je možné čítať (kompatibilný) s pozdravom protel 99SE, Weeyndha

Musíte vytvoriť gerger súbory pomocou 274x formátu tak, že vie, čo protel otvoru veľkosti;), Phil

Ahoj Phil, iné ako 274x formátu, aké parametre je potrebné nastaviť? Wheeyndha

Protel môžete prečítať v metrické alebo imperiálne, niečo ako nižšie. metrické 04:03 absolútnej nuly bez potlačenia. Tie by mali byť OK. Phil

Ak používate protel DXP môžete importovať priamo z OrCAD. Netreba Gerber súbory.

Vážený pán / pani, ja som Banu. Potrebujem nejaké podrobnosti o OrCAD Návrh Tool. Mám GERBTOOL v orcad10.5. Chcem robiť reverzné inžinierstvo úloha. Mám Gerber dát (top, topánok, drldwg, SMT, SSB) na 2 vrstvy rady. Neexistuje žiadne ďalšie dáta, ako je súbor max, schémy alebo netlist k dispozícii. Chcem vytvoriť max súboru z dát Gerber. Aký je postup (krok za krokom), na to. Z tohto fóra som vedel, že to je možné, ja som tiež prejsť gerbertool usermanual. Stále mi nie je jasné, ako to urobiť. (Ako získať informácie o stope a overovanie spojenia). Z údajov, Gerber sa zdá, rada je meď naliať a všetky komponenty umiestnené v priechodná spodnej vrstvy. Prosím, vysvetlite mi, či niekto urobil úspešne. Ďakujeme a zdravíme, Banu.

Je skutočne možné vytvoriť PCB zo súborov Gerber na jedno kliknutie. Myslím, že Gerber súbory môžete importovať do nástroja PCB a je možné použiť pre referance účelu.

Formát Gerber je textový formát a je pomerne jednoduché pre dekódovanie, takže môžeme veľmi ľahko vytvoriť obraz dizajn v pamäti počítača. Akonáhle budeme mať tento obraz je možné uložiť v inom formáte - ako Max alebo PCBDOC (Altium). Určite to bude vyžadovať dobré zručnosti v programovaní PC. Osobne som si pred časom softvér, ktorý je uloženie vytvorené vzory do Gerber, DXF, PLT a PCBDOC formáty a funguje to dobre. Ale ak si proste chcete previesť do gerbers protel súbory, PCB, mali by ste použiť import funkcie softvéru. Ako som rerember, mali by ste najprv previesť Gerbers do DXF (v Camstartic protel je) a DXF možné importovať v každom PCB softvér (OrCAD, Altium, PCad, atď). Stručne povedané je cesta Gerbers -> DXF -> PCB_Files

Ahoj, myslím, že je možné previesť GERB súbory DXF, a potom na všetky usporiadanie formátu, ale po konverzii, budete sa celú PCB ako jeden objekt, bez možnosti pohybu častí, presmerovať dráhy a tak ďalej ... Ak máte oddeliť tento objekt získate tisíce primitív bez zisku. Nie je možné získať plnohodnotné PCB súbory. - Tantudaisu -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back