Feko Suite 4.2

vlna-maniak Napísal:

Vážení Feko_user,Mohli by ste prosím o vypracovanie feko / CG karty vzťahu.
Máš na mysli akési hardvérové urýchľovanie?
Ak áno, prečo by malo byť možné konvergencie problém?Vďaka

Jejda!Musel som zobrať ÚŠS karta pre počítačové grafické karty.Dôvodom je to, že nedávno došlo k rastúci záujem o využívanie počítačovej akcelerátora dosky, ako tie od NVIDIA a ATI, pre strojárstvo / vedecké simulácie.

vlna-maniak Napísal:

Jejda!
Musel som zobrať ÚŠS karta pre počítačové grafické karty.
Dôvodom je to, že nedávno došlo k rastúci záujem o využívanie počítačovej akcelerátora dosky, ako tie od NVIDIA a ATI, pre strojárstvo / vedecké simulácie.

Čo sa týka softvéru,
tak áno.Existuje niekoľko tímov po celom svete pracuje na téme, napríklad vo Stanfordově univerzite.Majú C kompilátor pre tento.Ak ako já si pamätám, je to zdarma až d / l.Zdá sa, že aspoň dva alebo tri dvojnásobnému zvýšeniu výpočtového výkonu v porovnaní s najnovšími verziami P4 by mohol byť získaný.Prostě google,
tj grafické karty vedeckých inžinierstva ...

BTW, nedávno spoločnosť vyvinula FDTD nástroj s FPGA akcelerátora.WOW, je to veľmi rýchlo.Uvidíme jej súvislosť neskôr.

Tu je adresa spoločnosti, ktorá vyvinula 3D FDTD nástroj s FPGA urýchľovača:
http://www.emphotonics.com

Zdravím všetkých,

Som nový Feko a zdá sa, takhle je to správne skupine PPL sa pýtať:

Ako môžem nastaviť jednoduché koplanárne vlnovodného konštrukcia v Feko?Tiež je tam nejakým spôsobom posunúť referenčných rovín v CPW štruktúru?

Ahoj dr_em,

ne GND rovine co-planárnych ukazovateľ vlnovej dĺžky, pridať extra okraj rozšírenia na kŕmenie / prístav polohy pomocou ae karty centrum dirigent a pridať ae zdrojom pre nežiaduce dirigent, krmivá medzi štítky upraviť fázy do centra dirigent sa 180 rozdiel dvoch bočných coductors (GND).

Dúfam, že to pomôže.

Na zdravie,
Element7k

dr_em Napísal:

Zdravím všetkých,Som nový Feko a zdá sa, takhle je to správne skupine PPL sa pýtať:Ako môžem nastaviť jednoduché koplanárne vlnovodného konštrukcia v Feko?
Tiež je tam nejakým spôsobom posunúť referenčných rovín v CPW štruktúru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back