FDTD simulácia čiastočne oddelené rovníc

S

sunusweshen

Guest
Vážení, musím urobiť simuláciu FDTD o 2 spojené onedimensional parciálnych diferenciálnych rovníc .. Práve som začal chodiť do základov metódy FDTD ... som schopný diskretizovat spojenie rovníc .. potom nie som schopný pochopiť, ako pokračovať ďalej, .. iterácia je .... I dont si to .. Môže mi niekto pomoct pri poskytovaní dobrý zdroj materiálov .. môže niekto mi akýkoľvek vzorka C kód pre simuláciu FDTD parciálnych rovníc spolu ... Odpoveď dychtivo očakával .. Ďakujem vopred

Dobrý deň, ak hľadáte cez ebook edaboard download / upload sekcii alebo prehľadať toto fórum, zistíte, ebook na FDTD. Názov ebook je FDTD simulácia Sulivan, obsahuje kód na jedno-, dvoj-a trojrozmerné simulácie FDTD.

Mali by ste nájsť knihu Taflov pre FDTD a MATLAB vykonávanie tejto metódy!

[Quote = babinton] Dobrý deň, ak hľadáte cez ebook edaboard download / upload sekcii alebo prehľadať toto fórum, zistíte, ebook na FDTD. Názov ebook je FDTD simulácia Sulivan, obsahuje kód na jedno-, dvoj-a trojrozmerné simulácie FDTD. [/Quote] Vážení Babinton, snažil som sa dostať cez túto knihu toto fórum a skrze hľadanie Google tiež .. to bolo odstránené v tomto fóre .. prosím zašlite na môj e-mail. alanjeanholan@yahoo.co.in Veľa vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back