Externé pamäťový čip pre PIC16F877A?

G

ganavel9783

Guest
ahoj chlapci ...

Chcel by som vedieť, čo je vhodné vonkajšie pamäťový čip, ktorý možno použiť s PIC16F877A?

Obávam sa, že pamäť v PIC16F877A nebude stačiť na vykonanie Advanced Encryption Algorithms štandardy.

Alebo sa treba aj ďalšie PIC 18F rodinu realizovať algoritmus?

Odporúčame vám za 18F4520 (32k EEPROM, 1.5k ram) alebo dokonca 18F4620 (64k EEPROM, 3.9k ram), ak máte pamäť-náročné aplikácie.Tie budú riadiť až do 40 MHz, a tiež on-chip násobenie, v oboch prípadoch by vás mohli hodiť v aplikácii.

Pozdravy

Obvykle jezdím 24LC256 (256 bit alebo 32K byte sériovej EEPROM).Môžete použiť až 8 pamäťových IC je na tú istú zbernicu a môžete použiť I2C.

Stiahnite listoch pre viac informácií.Môžete si ho stiahnuť z mikročipov stránkach a môžete dostať I2C príklady z nich.

môžete navštíviť mikročip stránkachAdded po 2 minútach:Môžete mi odporučiť dobrú knihu pic programovania (prípravu na stiahnutie)

Program na zväčšenie pamäte je problém;
Externé pamäte, ktorú možno použiť len pre dáta (pre exa. EEPROM viac bytov pre aplikáciu., Nie pre program)

Takže vďaka za rady chlapi.

Všeobecne, čo sa snažím robiť pre môj projekt vyvíja prenosné zariadenie, ktoré by mohli uložiť. Txt súboru n aby bolo ureadable by some1 inde.Aby to bolo nečitateľné, mám pomocou šifrovacieho algoritmu AES produkovať iný šifrovaný text (. Txt súboru tiež) .- Li niektorý 1 else pokuse o prístup k informáciám (. Txt súboru) uložený v PIC na hardware, on alebo ona by len mohli prečítať šifru text file.This šifrovaný text bude unreable im n iba osoba, ktorá má tajný kľúč používaný na algoritmus by mal byť schopný dešifrovať šifru text (. txt súbor) predložiť originál. txt súboru, ktorý je čitateľný.

Samozrejme som hardware používate, je prepojený s PC a funguje skôr ako USB mass storage okrem toho, že jeho bezpečnostných dôvodov používa tiež.

Za 1. etapa môjho projektu nemusím použiť RS-232 pripojenie na prepojenie s PC.Neskôr by som chcel upgrade sériové pripojenie k USB connection.But veľa ľudí poznamenal, že jeho použitie nie je jednoduché pripojenie USB pre môj projekt.

Čo je ur názory chlapi? Som obrad teraz hľadá do typovej rady PIC18F čipe, ktoré majú byť použité pre môj projekt.A myslím, použitie externých pamätí s PIC16F877 na môj projekt sa deje, aby bol proces šifrovania & dešifrovaní. Txt pomalší.

pozdravy

Pomocou externej pamäte vám viac pamäte, než akékoľvek pic vám môže dať, že viem (32K Bytes x 8).Neviem, o časových rozdielov, ale že budete môcť pozrieť na listoch.

Možno by si mal prvý rozhodnúť, koľko pamäte budete potrebovať.Potom rozhodne o pic budete používať.Naozaj potrebujete 40 pinový pic?Má váš programovací jazyk servis pic chcete?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back