EMI filter pre emisie vedením

B

bharathi_dasan

Guest
môže ktokoľvek navrhnúť mi, ako navrhnúť EMI filter pre CE? ... Už som sa snažil s indukčným filtrom (vstup je 3-fázové 5wire systém) .. i CP vidieť zlepšenie, ale stále to nesplní normy ... tak pls môže u Peeps navrhnúť, ako ísť s LC filter? ... Som nový tejto oblasti návrhu, aby pomohli pls .... problematické oblasti 150 kHz až 1 MHz a 2 4MHz ....

Nerozumiem vašej otázke. Ste navrhovaní iba EMI filter? Alebo ste návrhu napájací sieťový filter obvodu.

Môžete vyskúšať jeden filter pre každý riadok a tiež rôzne hodnoty filtrov.

Ahoj! Hovoril ste, že váš vstup je 3 fázy 5 vodičov. Je to hviezda konfiguráciu s neutrálnou a tienenie. Po prvé, mali by ste skúsiť LC filter hviezdy. Myslím, L v každej fáze, a C medzi fázou a neutrálne. Ak váš 3 fázy nie sú presne vyvážená, mala by byť návrat prúd v strednom vodičom, ktorý nie je filtrovaný filtre LC. Ak môžete, mali by ste použiť trojuholník konfigurácie ... Tam mohol byť aj návrat prúdu v krajine. Od pokusu o odstránenie vykonaných meraní emisií, mali by ste sa pokúsiť pripojiť tienenie na jednom konci jediný, jeden z najnižších impedancia. Ak máte strach, súhlasné napätie, môže sa pripojiť na druhý koniec s impedancia (R, alebo LC ...), tento druh problému je veľmi ťažké riešiť, záleží na pripojenie. Mali by ste vyskúšať niekoľko nastavení .... Veľa šťastia! Dúfam, že vám pomôže!

Dobrý deň, môžete skúsiť použiť kombinácia diferenciálnej filtrov a spoločný režim filtre Len sa snažím dávať diferenciálnej filtrs na všetkých troch riadkoch a neutrálne v bežnom režime sytič na každom riadku s neutrálnym si môžete vyskúšať pridaním Laso príde kondenzátorov po diferenciálnej cievky, ak potrebujete podrobne ABT výber spoločný režim a rozdiel je napíšte mi bye somanadh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back