Elektromagnetické vlny v kove

M

mehboob_iiui

Guest
HI, zvyčajne, keď som čítal o cestovaní em vlny v kábli, ja predpokladám, že cestuje vo forme prúdu, mám pravdu ..

Taktiež môže elektrické a magnetické pole nie je cestovanie vnútri kábla, ako to robí vo vzduchu,

alebo viceversa prúd cez vákuovou miesto em polí

Na vyšších frekvenciách EM Wave travles na povrchu vodiče (kov).
Pretože je menší odpor.

V reálnom svete, všetky vodiče majú niektoré malé odpor, takže ak tam je
Prúd tam musí byť napätie!V = IxR

Pochopenie súčasného Vám chýba veľa detailov, a to aspoň v oblasti distribúcie, ale možno, že to nie je to, čo vám ide, potom sú v poriadku.

Ahoj kluci,

Rf nie je moja silná družina, ale to je to, ako pracovať anténa pre vysielanie a príjem alebo nie?

pozdravy

dfullmer

Vlastne EM pole je v médiách, medzi vnútorným vodičom a vonkajším vodičom kábla.To je oblasť, ktorá je účtovná EM energie.Neexistuje žiadny EM poľa vnútri vodiča.

Ak je médium medzi dvoma vodičmi, je vákuum, bude EM poľa stále existujú.

Nie som si istý, čo presne na vašu otázku je.

keď hovoríme o drôty, domnievame sa, že signál toky sú rozdiely v prúde, chcel som vedieť, či prúd tečie dovnútra koaxiálny kábel, alebo nie.

i theres no current zúčastňujú em vlne propagation.energy tokov tu v podobe elektrických n magnetické polia, ktorá cestovný horizontálne alebo vertikálne.

nijirazdan Napísal:

i theres no current zúčastňujú em vlne propagation.energy tokov tu v podobe elektrických n magnetické polia, ktorá cestovný horizontálne alebo vertikálne.

hi all
pls vysvetlite mi, wat je napätie v praktickom slová
nepáčilo, že je množstvo práce, ktorú v podaní UPC z nekonečna .....

a šírenie vĺn v meste kovu je cretainly nie je žiaduce, ak je potrebné vidieť aa prostredia šírenie, skin efekt hrá zmätok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back