Elektrických zariadení diaľkové monitorovanie cez ETH.

S

Sam

Guest
Ahoj, rád by som na monitorovanie niektorých elektrických zariadení, ako sú motory, čerpadlá, .. Ako ukazuje obr, chcem, aby jeden box (senzor / m), ktorý sníma napätie / prúd elektrických zariadení napätie (110/220V) a aktuálne. Aj súčasne môže predložiť prečítal svoj ethernetový port (nie sériové). Očakávam, že softvér v mojom PC, ktoré môžu komunikovať s LCD displejom a zobraziť všetky čítanie. Ak sa u každého výrobku, ktorý vie, ako je popísané funkciu zariadenia, dajte mi vedieť .. Vďaka ... Sam!

Možno budete chcieť pozrieť na LabView. Oni sú lídrami v automatizáciu zberu dát a systém monitorovania a riadenia. Všetky veci, ktoré hľadáte môžu robiť. Dúfam, že to pomôže Na zdravie

Agilent sa multychannel modulárne rozšíriteľnosť napätie / frekvencia AMPER. metrov sa z Ethernet. A nie ako expesnive spravidla (z Agilent)

Dobrý deň, Dallas Semiconductor, dnes Maxim, produkuje 8051 na procesor s TCP / IP stack, Java Runtime Environment, atď. Nie som si istý, čo presne je názov procesora, myslím, 89C400, ale viem, že hodnotenie je modul nazvaný Tini a TINIs. Môžete implementovať HTTP server, FTP server, práce sa sokety, atď .. Ako som pochopil, čo musíte pracovať v jazyku Java. Nikdy som pracoval s ním, ale myslím, že sa v blízkej budúcnosti. Môžete dokonca protokolu PPP, ktorý je myslím, že voľby do protokolu, pre prácu s sériové zariadenia ako sú modemy a tak. Ak chcete len poslať dáta po sieti Ethernet, môžete pracovať so zásuvkami. Cena Tini a TINIs je okolo 100 amerických dolárov. Ide.

Equinox má huby a PCI karty, ktoré vám umožní ovládať na diaľku koryto sériové porty LAN. Môže byť, že by ti mohol pomôcť. Pozrite sa na www.equinox.com : o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back