Elektrické vedenie nosiče komunikácie

J

jinal patel

Guest
Je možné prenášať video signál cez elektrické vedenie? alebo FM signálu cez elektrické vedenie? Vyžaduje niektoré linky Pretože chcem, aby vysielač a prijímač modelu, prostredníctvom ktorého môžem poslať vysokofrekvenčný signál cez elektrické vedenie, tj 50MHz na 100MHz signálu. Uveďte, prosím, mi zabezpečení technické pokyny pre rovnaký. poďakoval všetkým vopred

Videl som to urobil na vedenie vnútri domu, ale na druhej strane mesta. Existujú právne úvahy s uvedením signály, ktoré idú nad rámec svoje vedenie v budove.

PLC alebo Power line komunikácie je určite stanovená formou diaľkové dodávky širokopásmového pripojenia na linke kufra moc, ktorá pokrýva celé krajine. Tento spôsob prenosu je energetické spoločnosti entring podnikania Telecom Transmisson na už existujúcej infraštruktúry. Nájdete eBook na sunject veci v tomto fóre. -Sidd

Dobrý deň, moji priatelia budem mať malú prezentáciu pre PLC v priebehu projektu Power Systems. Aj googled predtým, ale nemohol `t nájsť dobrý článok ESP s Power Systems víziou a podrobne Pomôžete mi predstaviť nejaké vlastný článok / e-knihy?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back