EBG štruktúry výukové programy pre CST 5.1

A

abdoeng

Guest
Ahoj ja používam CST 5.1, pls žiadne EBG štruktúry tutoriály budem vďaka ide o

Dobrý deň. Pracujem s EBG s CST, HFFS a EZ-FDTD sotfware, podľa môjho názoru HFSS vám môže dať lepšie priblíženie miesto CST. Myslím si, že CST je jednoduché použitie v porovnaní s HFSS, ale výsledky simulácie sú lepšie. Ak máte popísať svoj problém rád by som vám pomohol. Gerttings

Vďaka Jose, tu môj príklad horizontálny dipól s EBG, všetky príklady, pri ktorej mi pomoct, mám vážne problémy s cst.regards, som sa popísať problém v textovom súbore v RAR archíve, pls pomôžte mi

Ahoj abdoeng, Stiahol som si súbor, ktorý miesto, ale bohužiaľ mám staršiu verziu CST Mikrovlnné Studio (5), takže nemôžem otvoriť súbor s mojím CST program. Ste vykonávanie EBG štruktúry štúdia na mikrovlnné CST? Ja som študoval dokument uverejnený v mikrovlnnej rúre a optické technológie list časopisu pripojený. Dúfam, že vám pomôžu vo vašom problému. Zdravím

Áno Jose, snažím sa implementovať EBG v CST, ale aj zlyhanie, aby wavegiude, že existujú dve vrstvy a celkové zmeny impedancia completelt, prosím, môže ho vykonáva na ur CST a budem nahrávať to, že je chyba, že v rovnovážnom stave nesplnení kritéria , že na všetky moje simluations mi pred prečo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back