DVB-T simulácie v Matlab nutná

A

amihomo

Guest
Dobrý deň, Má niekto simuláciu kód pre DVB-T v prostredí Matlab? Vďaka vopred

Mal som stiahnuté tejto simulácii a prečítať kód, ale to je len simulované OFDM blok (IFFT / FFT a DAC / ADC blokov) a nevykonal DVB-T štandardu. Mimochodom, ďakujem vám: D

Ahoj, tam je demo v výboru Blockset, že je blízko k vašej práci. skontrolovať tento odkaz ide o

[Quote = amihomo] Mal som stiahnuté tejto simulácii a prečítať kód, ale to je len simulované OFDM blok (IFFT / FFT a DAC / ADC blokov) a nevykonal DVB-T štandardu. Mimochodom, ďakujem vám: D [/quote] Dobrý deň! Našli ste alebo máte DVB-T kód? Snažím sa realizovať v Simulink a v kóde .. Ale mám nejaké problémy .. Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť ocenil! Vďaka pokročilej!

[Quote = mar_deepmode] [quote = amihomo] Mal som stiahnuté tejto simulácii a prečítať kód, ale to je len simulované OFDM blok (IFFT / FFT a DAC / ADC blokov) a nevykonal DVB-T štandardu. Mimochodom, ďakujem vám: D [/quote] Dobrý deň! Našli ste alebo máte DVB-T kód? Snažím sa realizovať v Simulink a v kóde .. Ale mám nejaké problémy .. Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť ocenil! Vďaka pokročilej! [/Quote] ****************************************** ** Ahoj, ja chcem, aby simulovali DVB-T systému MATLAB Simulink s týmto kódom rýchlosť (1 / 2, 2 / 3, 3 / 4, 5 / 6, 7 / 8) ... ale mám nejaké problémy .. . môže u mi pomôcť? Nemohol som sa vytvoriť tento kód mieru! : (

Ahoj, chcem simulovať vysielač a prijímač OFDM v Matlab kódu prostredníctvom Rayleigh kanál ... Môžete mi pomôcť nájsť kódy?

Dobrý deň, chcem simulovať vysielač a prijímač OFDM v Matlab kódu prostredníctvom Rayleigh kanál ... Môžete mi pomôcť nájsť kódy
Ahoj, mám nejaké kódy simuláciu OFDM v mojej? počítača. Ak stále potrebujete, môžu byť užitočné.

Dobrý deň, mám nejaké kódy simuláciu OFDM v mojom počítači. Ak stále potrebujete, môžu byť užitočné.
Áno, prosím, ak u nejaké MATLAB kódy pre odhad kanál a kanál, interpolácia, ktorá ich bude veľký

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back