DTMF dekódovanie pomocou 8051

S

sokrat

Guest
Ahoj chcem dekódovať DTMF tónov pomocou 8051 .... Čítal som viac papiera pre tento objekt, ale teraz nemôžem antill spisovateľ mojej PROGRAM Ak niekto mi môže pomôcť: cry:

Ak ste dobrý v optimalizácii zdrojového kódu, môžete vyskúšať algoritmus Goertzelův. Pozrite sa na Google pre viac informácií. ASIC

[Quote = cdcll] Môžete si vybrať DTMF čip, ako MT8870, EM9270. [/Quote] Chcem dekódovanie DTMF bez externého čipu ASIC Ak undersand Tento algoritmus Goertzelův veľmi dobré Chcem vedieť, na vedomie, ok ... S 8o KRÁT

je ťažké na dekódovanie DTMF tón 8051, môžete to urobiť s DSP! alebo niektoré ic! a môžete posielať DTMF tónov pomocou 8051!

Raz som sa snažil rozlúštiť DTMF softvérom a zlyhalo! Tu sú dôvody: príjem úrovne sú úplne odlišné (v závislosti na kvalite telefónnej linky). K dispozícii je tiež tzv "Twist", čo znamená vyššiu tóny majú menšiu amplitúdu ako nižšie tóny, ktoré aj vďaka dekódovanie oveľa zložitejšie. Trvalo mi niekoľko hodín experimentovať, až som to vzdal na túto tému. Od tej doby som pomocou DTMF dekodéry z Mitel s vstavaným AGC (prepojený pomocou 3 vodiče rozhranie), ktoré pracujú pre mňa ideálny ... S pozdravom

Ahoj Sokratis! V nasledujúci odkaz, mať aplikačné poznámka abaout dekódovanie DTMF s mikrokontrolérom MSP430Fxxx Ti. Kód je jednoduchý a opakovane pre iné mikrokontroléry! Prejsť na W! W! w.ti.com a vyhľadávanie v aplikácii mikroprocesorov uvádza v poriadku? gorkin: D: wink:

Neexistuje žiadne problémy s dekódovaním DTMF na 1-2 MIPS Micro. Prosím, pozrite sa na mojej aplikácie na vedomie AN2107 od Cypress Micro ( http://www.cypressmicro.com/support/appnotes ) a môžete sa ľahko do prístavu na vlastné CPU v hodinách. Aj túto skúšku po mnoho týždňov, takže to funguje

Vďaka za všetko si myslím, Goertzelův Algoritmus je ťažké spočítať mikroprocesora? ale! Ako je to s nulou, ak urobím DTMF signál prejsť detektorom listovať nulou a potom mikroprocesor a vypočítať počet nulou s pevne stanovenú dobu môžem zistiť DTMF signál:: 8o VĎAKA s krát

Goertzelův nie je dobré pre mikro bez hardvérové MAC. Odporúčam používať digitálny kvadratúrnej signle bit korelátor pre CPU w / o ADC a digitálne kvadratúrnej korelátor pre CPU s 8 bit ADC. Skúste vyskúšať Goertzelův algoritmu pod 8 kHz vzorkovacia frekvencia s analýzou spech pre klasické 8051

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back