DTMF Caller ID protokol

K

kumeemb

Guest
Ahoj, ja som z Indie. Chcel som DESIGN MY OWN Caller ID BOX. Konzultoval som MY TELEHONE poskytovateľa služieb, ktorý mi naznačil, že on používa DTMF Caller ID SYSTEM. Navrhol som dekodéru DTMF pre dekódovanie Podrobnosti ID volajúceho. Ale z nejakého dôvodu dostatočne nereaguje: cry:. Ale rovnaký Decoder CKT funguje dobre, ak mám DIAL Z MÔJHO TELPHONE. :: Nie som si istý ID Caller DTMF protokol. AKÉKOĽVEK HELP ME vo výchove zápas DTMF protokol. S pozdravom, Kumara

Nemôžem očakávať, že to, čo sa stane vo vašom zariadení, budete hovoriť nič o svojej práci. Tu sú niektoré informácie môžu byť vám môžu pomôcť: Caller ID FAQ Podrobné informácie o Caller ID, vysvetľovať hardvér a softvér, a kontrolu desiatky Caller ID programov. http://www.ainslie.org.uk/callerid.htm

Ahoj, vďaka za váš príspevok. Som embedded inžinier. Chcem navrhnúť ID volajúceho dekodér CKT (pre poskytovateľov telefónnych služieb indickej) s PIC16F877. Teraz, keď mám dostatočné doklady by som mal ísť v poriadku. Pokúsim sa odpovedať a späť. Vďaka. ide, Kumara

U možno použiť kt3170 alebo ht9170 čipy pre dekódovanie. Jedná sa o jednoduchšie použitie tam, kde u z.

U použiť cm8870 DTMF dekodér. a čítať binárny kód od jeho prot s PIC a ukázať, že na LCD. vďaka

Dobrý deň, dekodér DTMF CKT, že som vytvoril pomocou CM8870 nie je schopný dekódovať ID volajúceho informácie služieb (v Indii), ale je schopný dekódovať DTMF z telefónu (ak je i voľba). Kúpil som si z miestnej ID volajúceho box (Eurotel CID 8089) pre kontrolu vzorky (je FSK a DTMF kompatibilné) to funguje dobre. To sú charakteristiky prsteň, ktorý som pozoroval s box identifikáciu volajúceho (ktorý som kúpil). Názov služby: Airtel (indický poskytovateľ, PSTN) Rings: prvé dva kruhy sú krátke. Za to, že znie ako normálny krúžok. Informácie: ID okne sa zobrazia informácie o telefónne číslo, až po prvom zazvonení a pred tretím zazvonení. Tieto vlastnosti sa mi myslím, že to môže byť štandardné FSK. Dokonca som sa snažil obvod s čipom MC145447 Caller ID volajúceho FSK pre id, ale k ničomu. Teraz som zmätená, či sa návrh CKT na DTMF alebo FSK. Prosím, pomôžte mi ...... :? Akékoľvek indickej čítanie, môžete mi prosím povedať, čo norma sa Bharati alebo Airtel a BSNL nasledovať. ide, Kumara

Ahoj, vďaka. Čítal som to. Ale najväčšie pochýb o tom, čo mám, je, aký štandard je používaný služby (Airtel, indický poskytovateľ verejnej telefónnej siete), a to buď FSK alebo DTMF. Nie som si istý, počasie, budem na správnej ceste. ide, Kumara

Mám úspešne použité HT9170 a KT3170 v riadkoch BSNL. Pripojil som CKT diagram, ako je znázornené na obrázku nižšie. Skontrolujte volatges.

Ahoj, ja som z Indie. Chcel som DESIGN MY OWN Caller ID BOX. Konzultoval som MY TELEHONE poskytovateľa služieb, ktorý mi naznačil, že on používa DTMF Caller ID SYSTEM. Navrhol som dekodéru DTMF pre dekódovanie Podrobnosti ID volajúceho. Ale z nejakého dôvodu dostatočne nereaguje: cry:. Ale rovnaký Decoder CKT funguje dobre, ak mám DIAL Z MÔJHO TELPHONE. :: Nie som si istý ID Caller DTMF protokol. AKÉKOĽVEK HELP ME vo výchove zápas DTMF protokol. S pozdravom, Kumara
Ahoj potrebujem rovnaké aplikácie. Prosím, dajte mi vedieť, že dokázala vyriešiť váš problém a vyvíjať aplikácie pre indickej normy. Kontaktujte ma prosím @ gupta.anuj17 @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back