DSPic

M

Maverickmax

Guest
Nazdar

Som zistil, že injekčných predať DSPic čip a vývoj palube.Máte niekto v tomto fóre nedávno použil tento čip predtým?Je to nejaký dobrý?Prosím, dajte mi vedieť asap

Už univerzity začala výučbu študentov používať tento čip teraz?

Maverickmax77

Áno, dsPic rad milióntin sú veľmi dobré.Sú to 16 bit milióntin a hodiny až 120MHz.
Microchip tiež docela veľkú knižnicu spoločného SAD rutiny.

btbass Napísal:

Áno, dsPic rad milióntin sú veľmi dobré.
Sú to 16 bit milióntin a hodiny až 120MHz.

Microchip tiež docela veľkú knižnicu spoločného SAD rutiny.

Ospravedlňujeme sa za meškanie v odpovedi, ale bol som mimo prácu na softvér zákazky, Brushless motor ovládanie pomocou dsPic30F4012!Áno, ale majú niektoré hardvérové chyby, ale podpora zo strany Microchip je veľmi dobrá.Errata docs zverejní na svojich internetových stránkach a pracujeme na žehlenie z chýb.Sú tiež poradenstvo v oblasti riešení.Je docela quantom skok z vášho strednej a vyššej triedy PIC.Navrhujem vám 'dsPIC30F
to Programmer Referencia Manual' a 'dsPIC30F Rodinné Referencia Manual' z webových stránok.Príliš mnoho funkcií ísť do tady, ale tie sú zlé čipy prdel!

ahoj kluci.nice fóre.

Chcem urobiť projekt dspic pomocou mikrokontroléru, ale dont vedieť, kde začať vážne.môže mi niekto dať akékoľvek narážky / nápady na čo takýto projekt by najlepšie pomocou dsPIC mikrokontroléry?

vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back