družstva zosilňovať a dopredu

B

bee

Guest
každý, kto pracuje v družstve MIMO? Chcem diskutovať o niektorých otázkach sa s ním / ňou. Vďaka

Existuje mnoho ďalších tiež záujem o spoluprácu MIMO preto Vážení priatelia, miesto diskutovať o Personnel, že by bolo lepšie diskutovať o skupiny, pokiaľ možno tak, aby každý mohol mať prospech z neho. S pozdravom,

No samozrejme, takže myslím, že by sme mali začať od veľmi základov. Žiadny z U sú simulované Coop MIMO (zosilnenie a dopredu alebo dekódovanie a Foraward Tech) a majú u porovnaní s u SISO?? Čakanie ....

hav u realizované "analógový and forward" alebo "dekódovanie a vpred" tech v MATLAB? Mám nejaké problémy, ktorým čelí v ňom. Odpoveď PLZ ak u mať zavedený. vďaka

Je tu diplomovej práce, ktorý nájdete ľahko googling to: "Tri krok družstvo MIMO Spoliehať sa" tým, Chafic nassif môže byť užitočné pre vás, aj keď kód tam nie je .. S pozdravom,

Vďaka za ur odpoveď, ale nemohol som nájsť na Google. môže u plz FWD mi link, vďaka a čakanie:)

Vážení Hľadať v prílohe požadovanej práce S pozdravom

môže niekto plz mi kódu MATLAB pre "zosilnenie a Vpred" alebo "Decode and forward". Alebo mi povedať, ako simulovať tieto systémy v prostredí MATLAB. Čakanie ....

Si chlapci nedávno IEEE papiera pre túto tému? (EX, návod papier alebo papier recenzia) som veľmi zaujímavé v tejto oblasti teraz. Chcete použiť to pre moju prácu. Mimochodom, každý dobrý referenčná príručka odporúča? aj tak vďaka.

Má niekto SNR vs BER grafy pre zosilnenie a dopredu alebo iné družstvo, MIMO režimu?

[Quote = včela, 504967] Má niekto SNR vs BER grafy pre zosilnenie a dopredu alebo iné družstvo, MIMO schéma [/QUOTE] Už ste dostali kód? Som tiež čelí problému v simulácii AF systém spolupráce rozmanitosť. Neskúšal som DF, ale budem musieť tento kód tiež. Prečo je nedostatok MATLAB kódy pre základné systémy v družstevnom rozmanitosti systému. Myslím, že akonáhle sa dostanete predstavu v základnom systéme, potom môžete ísť na tie pokročilé, nie? S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back