Downloader ...

M

money_kandan2004

Guest
hai ...

iam nové vstavané v odbore.

Nemám žiadne, ako sťahovať kódu v 8051.

iam pomocou KIEL softvér.

je možné stiahnuť priamo z KIEL alebo akékoľvek iné stiahnuť potrebný softvér.

v prípade, že niektorý majú pl.poslať mne.

vopred vďaka ...

Nazdar,

Aký je prístroj & predajcu meno?

so zreteľom
S. Rajesh Kumar

hai,

ďakujem za Vašu odpoveď ...

Atmel 89s52

vopred vďaka ...

Nazdar,

Mám používa AT89C51 2 roky staré.AT89C51 vyžaduje programátor ke stažení programu do flash správcu.Inými slovami AT89C51 nemali insystem programovacie zariadenie.Chcete to najlepšie z mojich poznatkov, ktoré potrebujete programátor pre stiahnutie programu do controller.Keil by vygenerovať hex file & u musieť použiť, aby hex súbor, ktorý ste si stiahnuť pomocou download.S pozdravom
S.rajesh Kumar

môj milý priateľovi, aj poradiť, aby sa ich zbavil Keil a využívanie c Franklin pre programovacie 8051.
Mám c-Franklin softvér a plné okruhu a svoj softvér pre nahrávanie hex kód 8051 v rodine micro controler. Ak je to užitočné pre vás prosím, pošlite mi poslať žiadosť poštou je pre vás.
môj email: danialghaderi (at) gmail.com

môj priateľ som vás poslal plnú nástroje pre programovanie 8051 rodina micro radiče
možno nahrávať a sťahovať hex alebo bin súbor vo vašom mikrokontroléru.
mali by ste najprv vytvoriť okruh pre communation medzi PC a micro.i mať
vám zaslala schematickom daného obvodu.zaplatiť atttention s dvoma rôznymi typmi regulátor 7805 v tomto okruhu, ale môžete použiť typické omoc balíka tohto ic, ktorý je schopný využiť kdekoľvek.existuje pre programed 8051 micro, že môžete ju nahrať na 89series41.hex súbor do 8051 mikro (prijať akúkoľvek pomoc, kto má programátor 8051). tam je tiež zdarma sogtware ktoré by ste mali nainštalovať na svoj počítač
prosím nainštalujte proload41setup.exe.Mal som na to, že programátor pracoval dobre.
môže program 89c51, 89s51, 892051, iné s a c typ 8051 Rodiny micro.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Ako viem, že 89s52 (S Series) bolo podporiť In-System-programovania a pre prevzatie môžete použiť Pgm89v31

http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/Pgm89v31_web/Pgm89v31.zip
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Ak u mať hex súbor, môžete používať SPI programátorom (http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/ISP-Pgm3v0/ISP-Pgm3v0.html) pre ATMEL tragets.A "flash Magic" pre Philips ciele ...pozdravmi,
sANDEP Pandey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back