Dotaz na Atmel regulátor

V

Vonn

Guest
1 - Je možné využiť energeticky nezávislej pamäte v AT89C51AC3 kým to beží? Myslím Môžem uložiť číslo a udržať ho po vypnutí regulátora a potom ju znovu a zmeňte ju nabudúce moci a tak ďalej? 2 - možno uložiť 30K lookuptable na 64kb blesku pri písaní môj kód? Je možné, aby to v mojom kóde pred kompiláciou

1 - môžete urobiť pre EEPROM a nie pre FlashPROM 2 - prekladač vám dáva informácie mapovanie pamäte pre kontrolu dát a kód veľkosti pamäte.

1. Áno, môžete rozhranie sériové EEPROM alebo paralelne, navrhujem jedno sériové 24C512 .... 2. žiadny spôsob, ako pamäť kódov max 8951 je 4K. a 8952 je 8k. 8953 na 12K. na 8955 20k. to je všetko. takže budete musieť okrem toho, že vyhľadávacie tabuľku v externej EEPROM potom si v kóde po blokoch ..

pre programové pamäte na čipe bezpečnosti a spoľahlivosti (thatz kód pamäť by nemali byť menené za behu), preto vnútorná porgram pamäť (pamäť u're hovoriť o tom, flash) je bez dotykové a u couldnot zmeniť program bežiaci od rovnakého čipu. Prečo dont pri pokladniach, ale u rady S si vždy zaťaženie pamäti pri pálení u're regulátora (hex súbor, ktorý už má navyše bytov ako kód), ktorá by mohla byť prístupná inštrukcie MOVC, mov byte kódu inštrukcie (ktorý je len na čítanie). a 2k EEPROM je pre obnovenie účel.

Ramesh, máte pravdu, ale na načítanie LUT musím urobiť ručne ini bin editor potom, čo som dostal bin súbor? Ďalšie Otázka: Je možné, aby tento program, ovládač na okruhu bez pridania ďalšej hardware? shafee001 Vďaka, ale mám na mysli použitie zjednotenej komunikácie interný blesk a Eero mondunno: 2k eeprom je určený pre účely obnovenie RU istý? hmm budem skontrolovať listu.

[Quote = Vonn] 1 - Je možné využiť energeticky nezávislej pamäte v AT89C51AC3 kým to beží? Myslím Môžem uložiť číslo a udržať ho po vypnutí regulátora a potom ju znovu a zmeňte ju nabudúce moci a tak ďalej? 2 - možno uložiť 30K lookuptable na 64kb blesku pri písaní môj kód? Je možné, aby to v mojom kóde pred kompiláciou [/quote] Odporúčam používať od at28f12 (flash)

1. Niektoré mikroprocesor Vám E2PROM funkciu vo vnútri, môžete si za to. 2. Pre pohľad do tabuľky 30K, ak používate mikrokontrolér 64K možno môžete použiť tento kód ... unsigned char kód data [] = {0x01, 0x55, 0xFE ...}

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back