dotaz HFSS

C

ChowChen

Guest
hi, i použitie HFSS 9.2 na simuláciu roh anténu. Keď som nastaviť žiarenia ohraničujícího dvoma spôsobmi: 1.žiarenia hranicu obsahovať celý roh anténa (obsahuje vlnu portu).2.žiarenia hranicu obsahovať iba otvoru.i nájsť výsledok dve metódy sú rôzne.
čo je v poriadku?
Thankx

hi ChowChen;

druhá metóda je viac vpravo v porovnaní s prvou metódou.
najlepší spôsob je, že ťaháme obdĺžnikové pole (pokiaľ je recangular roh) alebo cylinderical box (ak je roh Erlenmayerova) s rovnakým prierezom ako roh otvoru a potom definovať iba stranách múru poli žiarenia hranicu.

tak

1-je to lepšie, že sa vaša žiarenia Schránka začať z otvoru alebo alittle pred ňou.
2-ak budete čerpať krabici s väčším prierezom ako otvor plocha je vám lepšie definovať prierez ako perfektný E.

pozdravy.

Mám novú otázku
ak žiarenia hranicu obsahovať iba otvor, potom súčasný steny nebudú calculate.it bude efekt oblasti.Jeho účinok je veľký?

Neřekl som, keď to podľa druhého spôsobu vaše výsledky sú úplne správne.a já jsem neříkal, že prvá metóda je úplne zle.
V skutočnosti, všetky metódy majú niektoré chyby, ale ktorý je presnejší?

zvolíte-li tvárou ako žiarenie hranicu, softvér, predpokladá, že žiarenie z tváre, že musí dôjsť, či je správne alebo zlé.takže je lepšie, že si kompromis medzi nekonečnej krajiny přibližování a aproximácii zanedbateľné žiarenia.
by ste mali nakresliť rámček s rovnaký prierez ako otvor plocha, ak chcete používať nekonečné približovanie krajiny, a mala by vytvoriť viac veľké pole, ak nechcete ignorovať žiarenia pod rovinou.
Myslím, že nekonečný zem přibližování je lepší.
regds.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back