Dopravné zápchy po skúšobnej trase

V

vreddy

Guest
môže každý z povedať, ako bude môj návrh b preťaženie zadarmo ...... Ako niektorí z nich povedali, že znovu do umiestnenia a presmerovanie na zníženie congetsion v dizajne .... som urobil to isté, ale po re-robil trikrát som sa zníži maximálna Počet kongesciou v dizajne ... Znovu som začal na 4. dobu, potom to ukazuje maximálnu preťaženia pri návrhu .. Smiem vedieť, Wat mohol b dôvodom na zníženie a náhly nárast congetsion časť návrhu? vďaka

Ahoj Vreddy, existuje mnoho dôvodov preťaženiu. Pri preťažení sa náhle dôjde, potom musíte spomenúť, čo ste to urobil, to je kľúč k príčinu preťaženiu. Všeobecne platí, pozrite sa na rozloženie a smerovanie pochopiť dôvod preťaženiu. S pozdravom, Eng Han

Preťaženie je nedostatok zdrojov .. tak ur vyčerpania UR horizontálne alebo vertikálne zdroje .. skúste použiť umiestnenie zablokovanie alebo blok halo okolo pevného marco! viac v detaile rounting niekedy znižuje dopravné zápchy! Dôvody preťaženia CP je 1) zlá Floorplanning (check out dátový tok n podlahové do plánovania), 2) žiadne miesto pre vloženie bufferu (môže byť spôsobená umiestnením Marcos veľmi blízko) .. To môže viesť k umiestneniu pascí n mnoho ďalších stehná Shiv

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back