Distribuované a sústredenými prvky filtra ....?

E

electronicman

Guest
Ahoj, ja som robil výskum v mikrovlnnej filtre pre distribuované a koncentrovaný filtre na 10GHz, tak som sa získať ďalšie informácie o týchto typoch v praktických otázkach, ako je výkon straty parasitics účinky ... atď nejaké poznámky, články, webové stránky, odporúčané knihy .............. Všetko, čo som našiel, je hovoriť o theoritical aspekty. Potrebujem praktické aspekty .. vďaka

kontrola paušálne prvky pre RF a mikrovlnné napísaný INDEL Bahla, tiež pekný knihu Ian Hunter teórie a návrh mikrovlnných filtrov, a v neposlednom rade by si mali prečítať mikrovlnnej filtre a impedancia meathcing sietí mattheai, EMT Jones.

Viem, že theoritcal pozadí Potrebujem len strata efekty vo filtroch

Pracujem podobný problém s kolegom na 5 GHz. Vyvíjame distribuované pásmových prepustí pomocou niekoľkých nástrojov pre syntézu (Eagleware, Designer a LINC2). Sledujeme, že sa analýzy pomocou HFSS a rozumné hardware zhotovenie potvrdiť simulované výsledky. To nám rozumné rukoväť na parametre, s, vrátane straty a zodpovedajúce. Dúfam, že pomôže vyjadriť. My sme rozhodne na "praktické" režim sa snaží dostať hardware funguje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back