Diskusných fór na zariadenia simulácia?

N

Nintiger

Guest
Každý, kto má nejakú predstavu o diskusných fór na zariadenia simulácie, ako napríklad Medici, ISE-tCAD a Atlas. thaks!

Ja by som mala záujem diskutovať o témach súvisiacich s ISE a Atlas. Mám vykonaných simulácií pre rozdelenie signálu a malá matice extrakcie. Som obišiel proces simulácie a analyticky popísané prístroje doping a geometrie. Verím, že to musí byť v inom fóre, hoci. Nezmysly

Každý, kto vie, kde získať Sentaurus tCAD (Synopsys) alebo skôr ISE tCAD (všetky verzie), na webe nie je s cenou Synopsys, že hovorí, ale s niektorými znížené ceny. Viem, že niektorí ľudia, ktorí sa dostali ISE tCAD v7.0 s takmer 50 dolárov. Dávka niekto legitímne webové stránky, ktorá by mohla byť jej predaj? Pls pošlite svoje odpovede do daghighi_a na yahoo.com

Môžete začať s FLOOPS, ktorý je slobodný softvér vyvinutý Prof Marka zákon UFL. Majú obrovský zoznam na výber, pokiaľ ide o tCAD softvér.

Každý, kto pracuje s Silvaco Athena simulovať I-MOS (Vplyv ionizácie MOSFET) zariadenia ..?

Už ste si istý? Ja si to nemyslím! Rád by som vám epxplain evryting, ale nemám čas už ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back