Discone anténa

D

DrunkBear

Guest
By sa niekto podeliť sprievodca desing discone antény? Žmurkla som nejaké papiere, ale nedá stiahnuť referencie, ktoré ponúkajú možno preto, že sa jedná o pomerne vyspelý a dobre-študoval techniku. Mimochodom, ja by som simulovať tradičný discone a radi sa opýtať, či vyžarovací diagram môže byť konštantný, aby nedošlo k nakloneniu nahor alebo nadol v ultra-širokopásmovú. Ďakujem vám!

Ahoj plazmy, moc ďakujem za informácie! Vlastne som strávil celý deň, včera skúmať tie papiere, vrátane dvoch dokumentov ste zadali a "Projektovanie Discone antény" tým, JJNail a niektoré ďalšie dokumenty. Trochu som simulácie CST, ale bol sklamaný získať veľmi dobré výsledky, keď parametre navrhnutých nechty boli použité. Tiež som zistil, že v prípade, že uhol sklonu kužeľa sa zvýši byť väčší ako 90 stupňov, čo je oveľa lepšie impedančné prispôsobenie v pásme ZČU by mohlo byť dosiahnuť. Pokiaľ ide o vyžarovací diagram, nie som úplne pochopiť, že "priestorovo-spektrálne kompenzáciu" je uvedené v "váš" papier, vďaka mojej zlej znalosti o komunikácii. Takže som premýšľal, či je správne discone voľba pre môj cieľ, pretože jeho posunutiu vzoru sa zmena frekvencie vo výške lietadla a veľmi malá smerovosť. Mojím prianím je neustále 30 stupňov uhol stúpania v celej ZČU kapely. Čím väčšia smerovosť, tým lepšie. Máte nejaké ďalšie informácie? Mnoho thx!

Dobrý deň, som tu náhodou. Musím urobiť anténu discone nasleduje simulácie s CST. Môžete mi pomôcť, prosím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back